Marumi 40.5mm UV

Код товару: С000008114
Фото: Marumi 40.5mm UV

Нема в наявності

Ціна: 273 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

MARUMI DHG 40.5mm UV - це найбільш досконалі поляризаційні фільтри з нанокристалічним покриттям: тонке спеціальне просвітлене скло додатково захищене поверхневим шаром 2-10 атомів кремнію. Подібна броня робить фільтр стійким до можливих подряпин, волого-жиро-відштовхувальним, зменшує коефіцієнт відображення і не заважає впровадженому багатошаровому просвітленню виконувати його завдання.

MARUMI DHG 40.5mm UV має двостороннє просвітлення, а також ідеальне нітридне чорніння оправи, розроблене спеціально для цієї серії світлофільтрів, що зводить до нуля будь-які внутрішні переображення.

 

 

 

Marumi 40.5mm UV - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Фільтри або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. З асортименту підберіть Фільтр З вигодами? Щоб правильно вибрати Фільтр, скористайтеся зручною системою. Введіть: Marumi і перед вами з'явиться Фільтри Marumi. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Ніяких сумнівів як товари. Всі фототовари, представлені у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад RODENSTOCK. Виникли при підборі Marumi 40.5mm UV Запитайте наших фахівців. Замовлення можна отримати Львові у стислі строки.

ВиробникМарумі
МодельDHG UV (L390) 40,5 мм
АртикулDHG UV (L390) 40,5 мм
Типзахисний
Діаметр різьблення 40.5 мм