Marumi 30mm DHG UV

Код товару: С000008113
Фото: Marumi 30mm DHG UV

У наявності

Ціна: 199 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ультрафіолетовий світлофільтр (UV, УФ-фільтр)  є хорошим помічником фотографу для зйомок у місцях, яких багато ультрафіолету, наприклад, у горах або на березі водойм. UV-фільтр ефективний для зниження ефекту серпанку, що з'являється на великих відстанях, фільтр такого типу здатний затримувати ультрафіолетові промені. З  УВ  -фільтром Ви можете створювати зображення без надмірної синяви та падіння контрасту. 
UV-фільтри  можу також називатися Protect (Захисний) або Haze (Невидимий), що не змінює їх природи.

Крім захисту від ультрафіолетового проміння,  світлофільтр Marumi UV  захищає оптику камери або фотоапарата від механічних пошкоджень.

 

Marumi 30mm DHG UV - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Фільтри А також інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог і підберіть Фільтр на кращих умовах. Щоб вам простіше було підібрати Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Marumi і Ви побачите доступні для замовлення Фільтри Marumi. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Carl Zeiss. Якщо виникли при купівлі Marumi 30mm DHG UV Питання можна уточнити у наших фахівців. Товари можна забрати в Житомирі найшвидше.