Panasonic Lumix DMC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K)

Код товару: С000008122
Фото: Panasonic Lumix DMC-GH5S Body  (DC-GH5SEE-K)

Нема в наявності

Ціна: 66 999 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Камера LUMIX GH5 має дійсно серйозний арсенал, в який входить високопродуктивний цифровий сенсор Live MOS з колосальним роздільною здатністю в 20,3 мегапікселя, що дозволяє досягти максимальної якості зображення за всю історію лінійки цифрових камер LUMIX G. І після видалення з сенсора низькочастотного фільтра тепер знімати неймовірно різкі зображення без артефактів та з широким динамічним діапазоном. LUMIX GH5 - це шедевр, придуманий завдяки вам і втілений інженерами Panasonic.

Процесор Venus Engine Beaut

Завдяки спілку високотехнологічного цифрового сенсора Live MOS і нового чудового процесора Venus Engine 10 фотоапарат передає неймовірні колірні нюанси та природні текстури. Мультипіксельна генерація освітленості та інтелектуальна детальна обробка даних дозволяють створювати інтенсивну яскравість та контрастність зображення. Тривимірне керування кольором привносить життя в області глибокої та м'якої тіні, а високоточна та багатопотокова функція придушення шумів NR зберігає чіткість зображень навіть на високих значеннях світлочутливості ISO. Любителі відеозйомки будуть вражені покращеною продуктивністю динамічного перцептивного діапазону при високих значеннях світлочутливості.

Тремтять руки? Позбавтеся змащеної картинки при будь-яких налаштуваннях

Важко постійно зберігати стабільність камери під час зйомки з рук, але не турбуйтеся: завдяки подвійному 5-осьовому Dual IS (стабілізатору зображення) 2* вам допоможе справді інтелектуальна компенсація вібрації. Вона еквівалентна 5-кратному подвоєнню часу експонування, а значить, під час зйомки ви можете вибирати витримку на 5 стопів довшу. Камера LUMIX GH5 дозволяє позбавитися від вібрації корпусу та об'єктива в ширококутному та телережимі**. Стабілізація працює як при зйомці фотографій, так і при запису відео, у тому числі з роздільною здатністю 4K. Вражаюча потужність 5-осьового стабілізатора корпусу компенсує вібрацію при використанні будь-яких об'єктивів, у тому числі і класичних, не оснащених системою OIS

.

LUMIX GH5 піднімає продуктивність професійної зйомки на новий рівень завдяки можливостям високоточного запису відео з бездоганною якістю у роздільній здатності 4K 60p/50p (QFHD 4K: 3840 x 2160/MOV або MP4). Збільшена частота кадрів забезпечує чудову компенсацію руху, а також можливість уповільнення відеоряду при обробці відео без втрати якості. Крім того, ви отримуєте ідеальний контроль над панорамуванням та придушення ефекту «ролінг-шаттера», зумовленого рядковим перенесенням, який можна спостерігати за більш низької частоти кадрів.

Також картинка з високою роздільною здатністю та ідеальна фокусна відстань досягаються завдяки підтримці LUMIX GH5 попіксельного запису без кропу. Крім того, в ній немає обмеження часу зйомки, так що ви можете записувати відео тривалістю більше 30 хвилин при будь-яких налаштуваннях запису.

Перший у світі 4:2:2 10-бітовий внутрішній запис

Камера LUMIX GH5 має революційну функцію запису 4K-відео у форматі 4:2:2 10-біт. Наприклад, 10-бітний запис дозволить передати всі нюанси вечірнього неба та заходу сонця без утворення смуг, що характерно для 8-бітного запису. Вся міць професійного кіновиробництва, що міститься в одній камері, виводить аматорське кіно на новий рівень. І ви можете записувати 4:2:2 10-бітне відео прямо на SD-карту пам'яті, водночас передаючи сигнал через повнорозмірний HDMI-роз'єм на зовнішній монітор або записуючий пристрій. Запис у форматі 4:2:2 10-біт надає доступ до натуральних кольорів та достовірності відтінків для втілення ваших професійних задумів та дозволяє передавати більше мільярда кольорів та тональний діапазон, у чотири рази більший, ніж 8-бітний запис.

Неймовірний режим запису із високим бітрейтом на швидкості 400 Мб/c (ALL-Intra) стане доступним після оновлення прошивки.

Супершвидке виявлення руху та фокусування

Інноваційна технологія Panasonic DFD (Глибина різкості з розфокусування – ГРІП) постійно розвивається і стає ще кращою. DFD дозволяє камері LUMIX GH5 обчислювати переміщення фокусної відстані шляхом порівняння значень ГРІП на двох знімках із неймовірною швидкістю. Завдяки поєднанню приводу автофокусування та максимальної швидкості читання 480 к/с камера LUMIX GH5 може досягати супершвидкого автофокусування за 0,05 секунди* та серійної зйомки зі швидкістю 9 к/c у режимі AFC (12 к/c у режимі AFS). Нещодавно вбудований в камеру датчик руху точно відстежує об'єкти, що швидко переміщаються, і дозволяє знімати бездоганне 4K-ФОТО/ВІДЕО І 6K-ФОТО.

Ви не пропустите свій кадр завдяки серійній зйомці з роздільною здатністю 6K/4K

Робіть необмежену серію кадрів, а потім вибирайте саме знімки, які вам потрібні. Новий режим 6K-ФОТО* зі швидкістю зйомки 30 к/c дозволить вам зберігати ідеальні моменти із захоплюючою роздільною здатністю приблизно 18 мегапікселів. Супервисокошвидкісний режим 4K-ФОТО зі швидкістю зйомки 60 к/c зупиняє навіть найшвидші рухи, які неможливо зловити за допомогою звичайної камери. Камера LUMIX GH5 справді робить моменти незабутніми.

* 6K-ФОТО – це функція високошвидкісної серійної зйомки, що вирізає кадри з відеоряду у форматі 4:3 або 3:2 з роздільною здатністю приблизно 18 мегапікселів (кількість ефективних пікселів прибл. 6000 x 3000), на яке здатне зображення у форматі .

Волого-/пило-/морозостійка та міцна конструкція

Камера LUMIX GH5 – справжній танк, здатний протистояти важким польовим умовам. Завдяки морозостійкості аж до -10 градусів, а також волого-/пилозахистної конструкції кожне її з'єднання, колесо та кнопка готові протистояти важким погодним умовам. Армований каркас з литого магнію робить корпус камери легким та міцним, поєднуючи надійність та компактні розміри. Ця камера може витримати все, що ви можете витримати.

Видошукач OLED LVF 3680 точок

Live View видошукач OLED LVF з ультрависокою роздільною здатністю в 3680 точок передає розкішну картинку і гарантує ідеальне кадрування навіть під прямим сонячним промінням. Високий коефіцієнт збільшення 0,76x (еквівалент 35-мм камери) полегшує перегляд дрібних деталей, налаштувань та значків, а відстань 21 мм до точки огляду полегшує роботу для тих, хто носить окуляри. І найголовніше, видошукач OLED LVF гарантує, що ви знімаєте саме те, що хотіли.

Panasonic Lumix DMC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) - на сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Фотоапарати або інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Фотоапарат за собівартістю. Щоб запросто підібрати Фотоапарат, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Panasonic і Ви побачите список з Фотоапарати Panasonic. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Fujifilm. Виникли при підборі Panasonic Lumix DMC-GH5S Body (DC-GH5SEE-K) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Посилання прийде в Каменському без затримок.

Основне
Тип фотокамери «бездзеркальна» (MILC)
Матриця
Тип матриці LiveMOS  / процесор Venus Engine 10. /
Розмір матриці 4/3 (17.3х13 mm)  / 17.3x13 mm /
Повна кількість МП 12
Ефективне число МП 10.2
Максимальний розмір знімка 4016x2256 пікс
Світлочутливість (ІSO) 80-204800
Чищення матриці
Запис у RAW-форматі
Об'єктив
Кріплення (Байонет) Мікро 4/3
Цифрове збільшення 4
Ручна фокусування
Стабілізація зображення Відсутнє
Система автофокусування TTL
Крапок фокусування 225 шт
Зйомка фото
HDR
2 диски управління
Вимір балансу білого
Експокорекція ± 5 EV, з кроком 1/3 EV
Автобрекетинг  / ± 3 (3, 5, 7 кадрів в 1/3 EV, 2/3 EV, з кроком 1 EV) /
Режими експозиції автоматичний
пріоритет витримки
пріоритет діафрагми
ручний режим
Система виміру експозиції точкова
центрозважена
матрична (оцінна)
Зйомка відео
Зйомка Full HD (1080) 1920x1080 пікс 240 к/с
Зйомка Ultra HD (4K) 4096x2160 пікс 60 к/с
Формати запису файлів MOV, MP4, AVCHD
Ручне фокусування відео
Порти підключення HDMI
v 2.0
аудіовихід
аудіовхід мікрофона
Фокусування
Режими автофокусу один знімок
стежить
по обличчю
по посмішці
Сенсорна фокусування
Видошукач та затвор
Видошукач

електронний 

роздільна здатність 3680 тис точок /

Кроп видошукача 1.52 x
Охоплення кадру 100%
Витримка

60-1/8000 с  /до 1/16000 с

електронним затвором /

Серійна зйомка 12 кадр/с
Тип затвора електронний/механічний
Автоспуск  / 2, 10 сек /
Дисплей
Діагональ дисплея 3.2 ''
Дозвіл дисплея 1620 тис. пікс
Сенсорний екран
Поворотний дисплей
Акселерометр
Пам'ять та комунікації
2 слоти для карт пам'яті
Типи карт пам'яті

SD, S DHC, SDXC 

UHS-II V60 /

Комунікації Wi-Fi
Bluetooth  / v4.2 /
керування зі смартфона
Спалах
Вбудована спалах
Підключення зовнішнього спалахи
живлення
Тип живлення Акумулятор  / DMW-BLF19 /
Місткість акумулятора 1860 мАг
Знімків на заряді 440 шт
Загальне
Матеріал корпуси магнієвий сплав
Пило-, волого-, ударозахист
Габарити (ШхВхТ) 139х98х87 мм
Вага 660 г