Marumi 49mm DHG Super UV (L390)

Код товару: С000008193
Фото: Marumi 49mm DHG Super UV (L390)

Нема в наявності

Ціна: 1 131 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Розсіювання в атмосфері ультрафіолетового випромінювання може призводити до різних дефектів зображення, в тому числі до появи «димки» під час зйомки віддалених об'єктів та зниження різкості знімка. Світлофільтри Marumi DHG Super UV + Lens Protect мають спеціальне двостороннє просвітлення, що повністю усуває ультрафіолетові лучі з довгою хвилі 390 Нм і менше, дозволяючи отримати чітке та контрастне зображення, ідентичне тому, яке побачити людське око. Втрати світла відбитого від поверхні світлофільтру становлять менше 0,5% - такі показники роблять світлофільтр Marumi DHG Super UV+Lens Protect незамінним для цифрової фотографії.

Просвітлення DHG Super
Просвітлення DHG Super має дуже міцну зовнішню захисну кулю, яка захищає фільтр від царапин, а також має водо- та брудовідштовхуючий ефект. Будь-які загрязнення на світлофільтрі Marumi DHG Super UV+Lens Protect легко видаляються за допомогою салфетки.
Світлофільтри Marumi DHG Super UV+Lens Protect виготовлені із надтонкого та міцного оптичного стекла, закріпленого через герметичну прокладку, тонка оправа дозволяє використовувати надширококутні об'єктиви. Оправа та торцева частина світлофільтра покрита спеціальним нітридним чорнінням, яке усуває будь-які внутрішні переображення.
Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
 

Marumi 49mm DHG Super UV (L390) - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фільтри А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас електронний каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Фільтр за доступною ціною. Щоб вам простіше було підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою. Введіть: Marumi і Ви побачите список з Фільтри Marumi. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як товари можна бути впевненими. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими брендами, наприклад Canon. Якщо з'явилися при купівлі Marumi 49mm DHG Super UV (L390) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлену продукцію можна отримати в Вінниці в необхідні терміни.

Властивість Характеристика
Ціна
K-TAg грн
Форма круглий
Вид Основний
Тип ультрафіолетовий
Кількість один предмет
Діаметр фільтра 67 мм