Meike Nikon D850 (BG950072)

Код товару: С000007908
Фото: Meike Nikon D850 (BG950072)

У наявності

Ціна: 3 999 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Батарейний блок Meike MK-D850 PRO для фотоапаратів Nikon D850. Корпус батарейного блоку і прорізні вставки мають ту саму фактуру, що і фотоапарат, завдяки чому не порушується загальний вид.
Ергономічна конструкція рукоятки батарейного блоку дозволяє більш зручно тримати фотокамеру при зйомці у вертикальному положенні. В якості джерела живлення блоку Meike MK-D850 PRO використовуються дві спеціальні акумуляторні батареї EN-EL15. Для зручності зйомки вертикальних кадрів на рукоятці розташовані додаткова спускова кнопка замка, кнопки AE lock/FE lock/вибір точки автофокусування, кнопка включення автофокуса, а також керування диском. Є вбудований роз'єм для кріплення штативу.
У заводській комплект входить пульт дистанційного управління. Пульт має дисплей з підсвіткою і працює по радіоканалу на відстані до 100 м, запитується від 2х елементів ААА. 
Батарейний блок для незамінних для фоторепортерів, свадебників, яким дуже важливо не випустити гарний  кадр із-за  акумулятора, що сів. Більш того, камери з батарейним блоком виглядають дуже солідно :)

Meike Nikon D850 (BG950072) - в інет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Батарейні блоки А також інші елементи фототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. Виберіть із пропозицій Батарейний блок за гарною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Батарейний блок, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Meike і перед вами з'явиться все Батарейні блоки Meike. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Meike. Якщо з'явилися при виборі Meike Nikon D850 (BG950072) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Транспортуємо продукцію в Білій Церкві у мінімальні терміни.


Характеристики:
Вага: 198 г (блок) / 32 г (пульт)
Розміри: 151х44х53 мм (блок) / 108х30х21 мм (пульт) Робоча напруга
: 7.2V-8.4V (блок) / 3V (пульт)
Робоча температура: 0-40С
Комплект поставки:

  • Батарейний блок
  • Держатель для двох акумуляторів Nikon EN-EL15 
  • Держатель для восьми батарейок АА-типа 
  • Пульт дистанційного управління
  • Упаковка