Godox Постоянный свет Godox TL-4 (без ламп)

Код товару: С000008207
Фото: Godox Постоянный свет Godox TL-4 (без ламп)

Нема в наявності

Ціна: 700 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Постоянный свет Godox-Pioneer TL-4 (4х36W) прекрасно подходит для видеосъемки, фотосъемки ,а также телевизионных съёмок.
Устанавливать можно по одной лампе, от одной до четырех, отключение также по одной лампе.
 
Для данной модели подходят различные софтбоксы с байонетом Bowens. Используется изделие с: четырьмя лампами E27 / 36W (лампы в комплект не входят).

Godox Постоянный свет Godox TL-4 (без ламп) - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Постійне студійне світло фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Постійне студійне світло за економною ціною? Щоб точно підібрати Постійне студійне світло, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Godox і Ви побачите, які доступні для замовлення Постійне студійне світло Godox. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Mircopro. З'явилися при виборі Godox Постоянный свет Godox TL-4 (без ламп) Питання можна уточнити у наших фахівців. Товари можна забрати в Броварах найшвидше.

  • Цветовая температура флуоресцентнтых осветителей 5400 К (+/- 200)