Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art (Nikon)

Код товару: С000008389
Фото: Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art (Nikon)

Нема в наявності

Ціна: 44 741 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 
Об'єктив спеціально розроблений для роботи із сучасними цифровими фотокамерами з роздільною здатністю понад 50МП. Оптична конструкція об'єктиву 14-24мм F2.8 DG HSM | Art включає 3 елементи з FLD скла, 3 елементи з SLD скла, а також 3 асферичні елементи, що мінімізує поперечні хроматичні аберації, а також інші види оптичних спотворення, забезпечуючи чудову якість зображення на всьому діапазоні фокусних відстаней від 14 до 24мм.
 
Важливим елементом конструкції є асферична передня лінза великого діаметру. Оптимальний розподіл світлового потоку через лінзу та інші елементи знижує дисторсію практично до нуля (менше 1% при фокусуванні на нескінченність). В результаті світлові точки візуалізуються на зображенні саме як точки без розтягування від центру до країв, а щільність потоку світла, що проходить через об'єктив, однакова по всьому полю кадру. Крім цього, точні оптичні розрахунки, проведені на початковій стадії проектування, забезпечили мінімізацію внутрішніх перевідбиття та засвічення.
 
- Сумісність з функцією Canon корекції хроматичної аберації та дифракції
 
- Захист від пилу та вологи. Байонет, кільця фокусування та зуму, контур передньої лінзи герметичні, що дозволяє використовувати об'єктив у поганих кліматичних умовах.
 
- Можливість зміни передньої частини об'єктива. SIGMA пропонує сервіс із заміни пелюсткової бленди об'єктиву 14-24mm F2.8 DG HSM | Art на оригінальну круглу, що дозволяє таким чином ефективно працювати з об'єктивом на різних камерах.
 
- Сумісність з автофокусним адаптером Sigma MC-11
 
- Сумісність з USB-док станцією
 
- Латунний байонет

Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art (Nikon) - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Об'єктив за доступною ціною. Щоб швидко підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sigma і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Sigma. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Panasonic. Якщо виникли під час підбору Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art (Nikon) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення можна забрати в Миколаєві в швидкі терміни.

Тип об'єктиву
ширококутний
Для фотоапарата
Nikon
Кріплення (байонет)
Nikon F
Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame)
Фокусна відстань
змінне (zoom)
Фокусна відстань (мм)
14-24 мм
Стабілізація зображення
ні
Діафрагма
f/2.8
мін. діафрагма
f/22
мін. дистанція фокусування
0.26 м
Автоматичне фокусування
є
Режим макрозйомки
ні
Число елементів/груп елементів
17/11
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр
96.4 мм
Довжина
135.1 мм
Вага
1150 г
Колір
чорний