Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Canon)

Код товару: С000008394
Фото: Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Canon)

У наявності

Ціна: 22 119 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Чудова роздільна здатність і чіткість справляють незабутнє візуальне враження - новий макрооб'єктив з «бритвою» різкістю поповнив лінійку Art
 
- Якість зображення як найвищий пріоритет конструкторів
 
- Електронний привід системи автофокусування
 
- Сумісний із повноформатними камерами SonyE-mount
 
- Сумісність з функцією корекції спотворень CanonLensAberrationCorrection
 
- Спільна робота з макроспалахом SIGMA ELECTRONIC FLASH MACROEM -140 DG (потрібне перехідне кільце)
 
- Сумісний із телеконвертерами SIGMA
 
Перший макрооб'єктив у лінійці Art
 
В останні роки було прийнято, що макрооб'єктиви мають систему внутрішнього фокусування, що дозволяє досягти високої швидкості автофокусування. Але новий SIGMA 70mmF2.8 DGMACRO Art ставить якість зображення в основу і гідно доповнює лінійку Art. Об'єктив дає приголомшливу роздільну здатність та чіткість зображення за межами очікувань від макрооб'єктива. Безсердечниковий мотор приводу автофокусу з оптимізованим алгоритмом роботи забезпечує плавне фокусування і також сприяє підвищенню якості зображення.
Головні особливості

 

Якість зображення як найвищий пріоритет
 
Об'єктив оснащений плаваючим фокусувальним механізмом, що включає дві групи лінз. Така конструкція знижує спотворення та забезпечує оптимальні результати на всіх дистанціях фокусування. Два елементи з флюоритоподібного скла FLD, два елементи із спеціального низькодисперсного скла SLD та один елемент з високим рівнем аномального часткового розсіювання та великим показником відображення ефективно мінімізують поздовжні хроматичні спотворення. Два асферичні елементи підвищують роздільну здатність на короткій відстані до об'єкта зйомки. В цілому, оптична конструкція надає об'єктиву «бритву» різкість зображення у фокусі, що ефектно виділяється красивим промальовуванням заднього плану без кольорових смужок, що розпливаються.

 

Електронний привід системи автофокусування
 
Електронний привід робить зайвим механічний зв'язок між кільцем фокусування і приводом системи автофокусу. Безсерцевий двигун приводу автофокусу з оптимізованим алгоритмом роботи налаштовує фокус з оптимальною швидкістю і практично безшумно. Ручне доведення фокусу доступне в будь-який момент автофокусування, дозволяючи фотографу уточнювати фокус обертанням кільця. Кільце фокусування має великий кут обертання, даючи можливість налаштовувати фокус максимально точно, що дуже важливо у макрофотографії.

 

Сумісний із повноформатними камерами Sony E
 
Версія об'єктива з байонетом SonyEсумісна з бездзеркальними камерами Sony має такі ж оптичні характеристики, як і для інших байонетів. Для встановлення на камеру не потрібний адаптер МС-11; об'єктив також сумісний із функціями камери стабілізації зображення та корекції спотворень. Важливо, що об'єктив працює в режимі безперервної зйомки AF-С, який недоступний при використанні адаптера МС-11.
Примітка: об'єктив сконструйований, виробляється та продається відповідно до специфікацій байонета SonyE за ліцензією Sony

 

Сумісність із функцією корекції спотворень Canon Lens Aberration Correction
 
Версія об'єктива з байонетом Canon сумісна з функцією корекції спотворень CanonLensAberrationCorrection*.
* Ця функція камер Canon дозволяє коригувати периферійну освітленість, хроматичні аберації, дисторсію та ін., підвищуючи якість зображення.
* Ця функція доступна не на всіх камерах Canon.

 

Спільна робота з макроспалахом SIGMA EM-140 DG
 
Об'єктив SIGMA 70mm F2.8 DG MACRO | Art можна прикріпити макроспалах SIGMA EM-140 DG через MACRO FLASH ADAPTER діаметром 65mm (купується окремо). Також на різьблення діаметром 72мм можна встановити додаткові аксесуари та інші моделі макро фотоспалахів.

 

Сумісний з SIGMA TELE CONVERTERS
 
Телеконверт рSIGMA TELECONVER TERTC-1401 перетворює об'єктив в 98mmF4 з функцією макро,* а телеконвертер SIGMA TELECONVER TERTC-2001 збільшує фокусну відстань об'єктива і діафрагму до 140mm F5.6 з ручним фокусуванням.
*Автофокус працює з дистанції 0.5м до нескінченності.
*Недоступно для об'єктиву з байонетів Sony E
 
Інші особливості
 
- Об'єктив має високоефективний пил і вологозахист байонета*

* Об'єктив з байонетом SIGMASA не має пилу та вологозахисту, т.к. вона вже є на камерах SIGMA.

 

- Заокруглена діафрагма
 
Швидкий автофокус із ручним доведенням*

* Процес доведення фокусу залежить від типу байонета.

 

- Сумісність з USB-док станцією
USB-док станція дозволяє самостійно кастомізувати об'єктив під потреби фотографа, налаштувати автофокус, а також оновити прошивку.
* Недоступно для об'єктиву з байонетів Sony E

 

- Сумісність з автофокусним адаптером Sigma MC-11
Адаптер МС-11 дозволяє встановити об'єктиви з байонетом CANONEF або SIGMASA на камери із байонетом SONY E.
* Недоступно для об'єктиву з байонетів Sony E

 

- Латунний байонет
 
Об'єктив оснащений міцним і виготовленим байонетом з латуні. Поверхня байонета зміцнена спеціальним чином для збільшення твердості та зносостійкості.
 
- Контроль якості на новітньому устаткуванні А1
 
Всі об'єктиви SIGMA 105mm F1.4 DG HSM | Art проходять виміри та контроль MTF (частотно-контрастна характеристика) на новітньому устаткуванні А1 на основі 46МП сенсора зображення Foveon. Тепер контролю якості підлягають передусім недоступні високочастотні деталі зображення.

 

- Зроблено в Японії
 
Практично всі деталі – від заготовок оптичних елементів до найдрібніших деталей – виготовлено в Японії за допомогою інтегрованої виробничої системи. Ми сподіваємося, що результат нашої праці, втілений у продукції SIGMA, несе в собі частинку нашої батьківщини. Ми пишаємося автентичною якістю продукції SIGMA, що є результатом ефективного поєднання знання, досвіду та передових
 
 

Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Canon) - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-каталог abcphoto. Виберіть із пропозицій Об'єктив за низькою ціною? Щоб не витрачати час на підбір Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Sigma і перед вами будуть Об'єктиви Sigma. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Sony. Якщо з'явилися при виборі Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art (Canon) Питання можна прояснити у наших фахівців. Доставка проводиться Одесі без затримок.

Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame), для кроп-сенсора
Тип об'єктиву
макрооб'єктив
Фокусна відстань
постійне (фікс)
Фокусна відстань (мм)
70 мм
Стабілізація зображення
ні
Діафрагма
2.8 f
мін. діафрагма
22 f
мін. дистанція фокусування
0.26 м
Автоматичне фокусування
є
Режим макрозйомки
є
Число елементів/груп елементів
13/10
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
49 мм
Діаметр
70.8 мм
Довжина
105.8 мм
Вага
515 г