Peak Design Кріплення для фотокамеры Peak Design Clip for Capture v3 Black (CC-BK-3)

Код товару: С000008410
Фото: Peak Design Кріплення для фотокамеры Peak Design Clip for Capture v3 Black (CC-BK-3)

У наявності

Ціна: 2 630 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Нове кріплення Capture є найбільш безпечним, зручним та доступним способом нести камеру. На відміну від ремінця, кріплення тримає камеру жорстко стабільно під час піших прогулянок, походів, їзди велосипедом або просто переміщення студією. На відміну від сумки, кріплення тримає камеру мітки доступною одним натисканням кнопки.
Включає тільки металевий затискач, який чіпляється до будь-якого рюкзака, заміни або сумки (майданчик в комплект не входить).
Ваша камера фіксується у кріпленні, де вона тримається жорстко та надійно. Щоб відкріпити камеру, натисніть кнопку швидкого знімка, яка блокує випадкове натискання.
Використовується навантаження понад 90 кг, що робить його досить сильним для найважливіших композиційних камер та об'єктивів.
 
 

Peak Design Кріплення для фотокамеры Peak Design Clip for Capture v3 Black (CC-BK-3) - в електронному маркеті АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Ремені для фотоапаратів А також інші елементи фототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. Виберіть із пропозицій Ремінь за гарною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Ремінь, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Peak Design і Ви побачите всі необхідні Ремені для фотоапаратів Peak Design. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотототовари, які є у нас, випускають відомі виробники, наприклад Chako. З'явилися при виборі Peak Design Кріплення для фотокамеры Peak Design Clip for Capture v3 Black (CC-BK-3) Запитайте наших професіоналів. Фототовари можна отримати в Дніпропетровське в необхідні терміни.

Виробник

Peak Design
 

Категорія

Держатели
 

матеріал

Алюміній, пластик
 

Зовнішній розмір

104 х 52 х 28 мм