3 Legged thing Punks Anarchy Patti

Код товару: С000008435
Фото: 3 Legged thing Punks Anarchy  Patti

Нема в наявності

Ціна: 5 730 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Punks Anarchy Patti – новий стиль 3-го ножного штатива; із міцними захисними пластиковими замками ABS. Відкидні замки мають плавну дію, що забезпечує фіксацію секцій ніг. Запаковані повнофункціональні функції з винятковою функціональністю та можливостями, штатив Patti призначений для щоденного використання. Завдяки 4 секційним ногам та одній колонці, Patti забезпечує виняткову стабільність та жорсткість та вантажопідйомність 10 кг/22 фунти – вище, ніж у інших штативів цього класу. Патті також має знімну та оборотну центральну колонку, що дозволяє фотографам знімати з різних ракурсів, зокрема близько до рівня землі. 
Ідеально підходить для фотографів кількох жанрів та адаптується до широкого кола ситуацій,Punks Anarchy Patti - ідеальний штатив для користувачів компактних, мостових, дзеркальних та легких DLSR-камер. 

3 Legged thing Punks Anarchy Patti - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно придбати Штативи А також інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Штатив З вигодами? Щоб швидко підібрати Штатив, Скористайтеся навігацією. Введіть: 3 Legged thing і перед вами з'явиться Штативи 3 Legged thing. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Velbon. Виникли при покупці 3 Legged thing Punks Anarchy Patti Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товари отримаєте Олександрії в швидкі терміни.

Тип

Штатив алюмінієвий
 

Колір

Anarchy Black
 

Голова у комплекті

AIRHED MINI
 

Кількість секцій ніг

4 секції ( ø 23 мм / ø 20 мм / ø 17 мм/ ø 14 мм )
 

Центральна колона

1 секція (ø 26 мм) / можливість зворотного встановлення
 

Максимальна висота

З центральною колоною та головою AIRHED MINI - 163 см / Тільки ноги - 133 см
 

Максимальна висота монопода

ні
 

Мінімальна висота

З центральною колоною та головою AIRHED NEO – 45,5 см / Тільки ноги – 11 см
 

У складеному стані

45,5 см
 

Максимальне навантаження

10 кг
 

Вага

З головою AIRHED MINI – 1,55 кг
 

Сумісність

Кріплення голови 3/8" та 1/4", знімний майданчик стандарту Arca Swiss
 

Комплект поставки

Штатив алюмінієвий, кульова голова AIRHED MINI, знімний майданчик стандарту Arca Swiss, чохол для голови з мікрофібри, чохол для штативу, інструмент Multi Tool з карабіном, шестигранником, викруткою та відкривачем для пива.
 

Гарантія

Офіційна гарантія в Україні – 3 роки.
 

Код

PATTIBLACK