JJC EW-73II LH-73II for Canon EF 24-85mm f/3.5-4.5 USM

Код товару: С000008531
Фото: JJC EW-73II LH-73II for Canon EF 24-85mm f/3.5-4.5 USM

Нема в наявності

Ціна: 109 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Аналог бленди Canon EW-73II для об'єктиву Canon EF24-85mm f/3.5-4.5 USM.
Найвища якість виконання. Матова внутрішня поверхня попереджає блискітку на об'єктив, чим страждає більшість дешевих аналогових бленд. Надійне та міцне байонетне кріплення до об'єктиву, точно повторює фірмове кріплення від Canon.
  •      захищає від відблисків та бічного розсіяного світла
  •      швидке байонетне з'єднання
  •      встановлюється зворотною стороною для транспортування
  •      більш міцне з'єднання ніж у інших аналогічних бленд
  •      матова внутрішня поверхня
Бленда суворо рекомендується використовувати з усіма об'єктивами. Це дуже корисний інструмент, який помітно покращує якість ваших фотографій від відображень та інших дефектів, які викликають сторонні засвіти та погіршують контрастність. Байонетне з'єднання робить кріплення бленди на об'єктив дуже зручним. Для безпечного транспортування можна встановити бленду на об'єктив у зворотному напрямку. Бленда є досить компактною і допомагає зберегти ваш об'єктив у безпеці. Бленд JJC мають більш високу якість, ніж аналогічні бленди інших виробників.
 

JJC EW-73II LH-73II for Canon EF 24-85mm f/3.5-4.5 USM - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Бленди фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Бленда зі знижками? Щоб правильно вибрати Бленда, за допомогою навігації. Введіть: JJC і перед вами відкриються всі необхідні для вас Бленди JJC. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари можна бути впевненими. Всі товари, представлені в нашому магазині, виробляють відомі компанії, наприклад JYC. Якщо з'явилися при купівлі JJC EW-73II LH-73II for Canon EF 24-85mm f/3.5-4.5 USM Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Миколаєві якомога швидше.