Canon Angle Finder C with adapter

Код товару: 08778
Фото: Canon Angle Finder C with adapter

Нема в наявності

Ціна: 4 711 4 135 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Угловой видоискатель Canon Angle Finder C позволяет видеть кадр под прямым углом к окуляру камеры. Подходит для съемки с низкой точки и съемки на копировальном стенде. Canon Angle Finder C может поворачиваться для съемки в вертикальном и горизонтальном направлениях. Дает правильно ориентированное изображение, помогая в выборе композиции. Предусматривает коррекцию диоптрий глубиной от 5 до 3 и возможность 1.25 и 2.5-кратного увеличения.

Угловой видоискатель, обеспечивает прямое не перевернутое изображение. Удобен при копировальных работах, макро и микро съёмке.

Совместим со всеми EOS-камерами

Canon Angle Finder C with adapter - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Наглазники або інші аксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Наглазник вигідно? Щоб вам простіше було вибрати Наглазник, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Canon І Ви побачите перелік з Наглазники Canon. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не перейматися якістю товарів. Товари, які можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Canon. Якщо виникли при купівлі Canon Angle Finder C with adapter Запитайте наших професійних менеджерів. Товари заберіть в Дніпропетровське в потрібні терміни.