Marumi Circular-POL MC 55mm

Код товару: С000009399
Фото: Marumi Circular-POL MC 55mm

У наявності

Ціна: 915 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Marumi Circular PL MC є одним із найпопулярніших фільтрів. Це його універсальністю. Світлофільтр Marumi Circular PL MC застосовується для зйомки пейзажів, архітектури, лісових та водних масивів, водоспадів та навіть макрозйомки.
Світлофільтр Marumi Circular PL MC перетворює поляризоване світло, що утворюється в результаті відбиття від будь-яких неметалічних поверхонь, при цьому насичуючи кольори та підвищуючи контраст зображення, не порушуючи кольору. Світлофільтр Marumi Circular PL MC допоможе зробити темнішим колір неба, виділивши при цьому білі хмари, усунути небажані відображення та відблиски з поверхні води роблячи її більш опрацьованою. Світлофільтр Marumi Circular PL MC також збільшує контрастність пейзажу за наявності атмосферного серпанку.
Світлофільтр Marumi Circular PL MC має багатошарове покриття, що перешкоджає відображенню світлового потоку від поверхні світлофільтра і покращує загальне світлопропускання оптичної системи.
Не слід забувати, що використання будь-якого поляризаційного світлофільтра потребує збільшення експозиції в 2 рази.
Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
 

Marumi Circular-POL MC 55mm - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Фільтри або інші фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Фільтр з вигодами для бюджету Щоб вам простіше було вибрати Фільтр, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Marumi І Ви побачите перелік з Фільтри Marumi. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими компаніями, наприклад Marumi. З'явилися при покупці Marumi Circular-POL MC 55mm Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення можна забрати в Житомирі в швидкі терміни.