Marumi 77mm Close-up+2 MC

Код товару: С000009394
Фото: Marumi 77mm Close-up+2 MC

У наявності

Ціна: 955 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Marumi Close-up+2 MC перетворює звичайний об'єктив на макрооб'єктив, зменшуючи мінімальну відстань від об'єкта зйомки до передньої лінзи об'єктива.
Як відомо, чим ближче об'єкт зйомки, тим він більший, на цьому і заснований макро ефект фільтру Marumi Close-up+2 MC.
Світлофільтр Marumi Close-up+2 MC є опукло-увігнутою лінзою з числом кратності +2 діоптрії. Світлофільтр Marumi Close-up+2 MC відрізняється багатошаровим покриттям, що перешкоджає відображенню світлового потоку від поверхні світлофільтра і покращує загальне світлопропускання оптичної системи.
Застосовується фільтр Marumi Close-up+2 MC для макрозйомки кольорів, комах, ювелірних виробів та інших невеликих об'єктів.
Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
 

Marumi 77mm Close-up+2 MC - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Фільтри або інші елементи фотототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto. З каталогу виберіть Фільтр за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Marumi І Ви побачите перелік з Фільтри Marumi. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені світовими виробниками, наприклад Carl Zeiss. Якщо з'явилися при виборі Marumi 77mm Close-up+2 MC Запитайте наших професійних менеджерів. Фототовари можна отримати в Одесі максимально швидко.