Marumi 62mm Circular-POL

Код товару: С000008109
Фото: Marumi 62mm Circular-POL

У наявності

Ціна: 796 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Marumi Circular PL є одним із найпопулярніших фільтрів. Це його універсальністю. Світлофільтр Marumi Circular PL застосовується для зйомки пейзажів, архітектури, лісових та водних масивів, водоспадів та навіть макрозйомки.
Світлофільтр Marumi Circular PL перетворює поляризоване світло, що утворюється в результаті відбиття від будь-яких неметалевих поверхонь, при цьому насичуючи кольори та підвищуючи контраст зображення, не порушуючи кольору. Світлофільтр Marumi Circular PL допоможе зробити темнішим колір неба, виділивши при цьому білі хмари, усунути небажані відображення та відблиски з поверхні води, роблячи її більш опрацьованою. Світлофільтр Marumi Circular PL також збільшує контрастність пейзажу за наявності атмосферного серпанку.
Не слід забувати, що використання будь-якого поляризаційного світлофільтра потребує збільшення експозиції в 2 рази.
Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
 

Marumi 62mm Circular-POL - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Фільтри А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний каталог abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Фільтр за економною ціною? Щоб правильно вибрати Фільтр, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Marumi і Вам будуть запропоновані різні Фільтри Marumi. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими брендами, наприклад Hoya. З'явилися під час підбору Marumi 62mm Circular-POL Запитайте наших фахівців. Товари можна забрати в Одесі найшвидше.