Marumi 72mm Circular-POL WPC

Код товару: С000008107
Фото: Marumi 72mm Circular-POL WPC

У наявності

Ціна: 995 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Marumi Circular PL WPC є одним із найпопулярніших фільтрів. Це його універсальністю. Світлофільтр Marumi Circular PL WPC застосовується для зйомки пейзажів, архітектури, лісових та водних масивів, водоспадів та навіть макрозйомки.
Світлофільтр Marumi Circular PL WPC перетворює поляризоване світло, що утворюється в результаті відбиття від будь-яких неметалічних поверхонь, при цьому насичуючи кольори та підвищуючи контраст зображення, не порушуючи кольору. Світлофільтр Marumi Circular PL WPC допоможе зробити темнішим колір неба, виділивши при цьому білі хмари, усунути небажані відображення та відблиски з поверхні води роблячи її більш опрацьованою. Світлофільтр Marumi Circular PL WPC також збільшує контрастність пейзажу за наявності атмосферного серпанку.
Світлофільтр Marumi Circular PL WPC має вологозахисне просвітлене покриття, міцніше в порівнянні зі «звичайним» багатошаровим просвітленням, завдяки якому краплі води не затримуються на поверхні фільтра та стікають. З фільтрів WPC будь-яке забруднення легко видаляється за допомогою серветки.
Не слід забувати, що використання будь-якого поляризаційного світлофільтра потребує збільшення експозиції в 2 рази.
Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
 

Marumi 72mm Circular-POL WPC - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фільтри А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-маркет abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Фільтр з хорошими знижками. Щоб запросто підібрати Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Marumi і Ви побачите, які доступні для замовлення Фільтри Marumi. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Carl Zeiss. Виникли при замовленні Marumi 72mm Circular-POL WPC Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Харкові у стислі строки.