JJC GSP-6DM2 LCD Cover

Код товару: С000009734
Фото: JJC GSP-6DM2 LCD Cover

У наявності

Ціна: 500 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Захисна плівка з ультратонкого оптичного скла, товщиною близько 0.3 мм, використовується для захисту РК-екрана камери Canon 6D Mark II як верхнього, так і основного. Скло високого ступеня прозорості, пропускає 95% світла та формує чітке зображення на РК-дисплеї. Крім того, JJC GSP-6DM2 LCD Cover характеризується високим ступенем твердості 9 H через унікальну багатошарову структуру, яка оберігає екран фотоапарата від бруду, подряпин, вологи та всіляких відблисків, блокує ультрафіолетові промені, дозволяючи проходити тільки видиме світло. Плівка з оптичного скла легко кріпиться до екрану камери, унеможливлюючи проникнення бульбашок повітря в місці кріплення. Метод кріплення плівки до екрану заснований на статичному прилипанні, коли взаємодія гладких поверхонь відбувається на молекулярному рівні.

 Перед встановленням захисної плівки слід скористатися аксесуарами, що входять до комплекту, а саме протерти вологою серветкою LCD дисплей, видаляючи сліди бруду або жиру, потім екран витерти сухою серветкою з мікрофібри, і тоді, після остаточного висихання екрану, накласти клейку пилопоглинаючу плівку секунд для повного позбавлення мікрочастинок пилу. Після зняття з захисного екрана плівки, прикладіть JJC GSP-6DM2 LCD Cover до центру дисплея і за допомогою все тієї ж сухої серветки, що розгладжують рухами, притискайте захисну плівку від центру до країв.
Сумісні камери: Canon EOS 6D Mark II

 

JJC GSP-6DM2 LCD Cover - у віртуальному маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Захист екрану камери А також інші фототовари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. З каталогу підберіть Захист екрану за низькою ціною? Щоб точно підібрати Захист екрану, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: JJC і Ви побачите доступні для замовлення Захист екрану камери JJC. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Power Plant. Якщо з'явилися при купівлі JJC GSP-6DM2 LCD Cover Запитайте наших менеджерів. Фототехніку отримаєте Тернополі у стислі строки.

Матеріал: оптичне скло
Прозорість: 95%
Індекс жорсткості: 9H
Товщина скла: 0.3 мм

Комплектація JJC GSP-6DM2 LCD Cover:
Захисне оптичне скло для великого екрану
Захисна плівка для маленького екрану (PET) 2 шт.
Волога серветка
Пило-поглинач (dust-absorber)
Тканина для очищення