Kingston 64GB SDXC 100MB/s UHS-I

Код товару: С000010163
Фото: Kingston 64GB SDXC 100MB/s UHS-I

У наявності

Ціна: 342 грн

Гарантія

60 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 Карти пам'яті Canvas Select Plus SD компанії Kingston забезпечують найвищу продуктивність, швидкість та надійність для вимогливих навантажень, таких як передача та доробка фотографій високої роздільної здатності та зйомка та редагування відео з роздільною здатністю Full HD. Вони можуть досягати швидкостей класу 10 UHS-I (до 100 МБ/с) , дозволяючи легко зберігати і швидко передавати файли, а сучасний інтерфейс UHS-I підтримує запис відео кінематографічної якості з роздільною здатністю Full HD і 4K Ultra HD.
 
 Карти пам'яті Canvas Select Plus SD способи працювати в найсуворіших умовах, тому їх сміливо можна брати будь-куди з упевненістю, що ваші фотографії, відео та файли будуть у безпеці. Доступні різні варіанти ємності ( до 512 ГБ ) і надається гарантія на весь термін експлуатації.

Kingston 64GB SDXC 100MB/s UHS-I - в інет-маркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Карти пам'яті або інші елементи фотототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Виберіть із асортименту Карта пам'яті за бюджетною ціною? Щоб швидко підібрати Карта пам'яті, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Kingston і Ви побачите, які доступні для замовлення Карти пам'яті Kingston. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад Lexar. З'явилися при виборі Kingston 64GB SDXC 100MB/s UHS-I Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товари заберіть в Вінниці найшвидше.

Тип картки
SDXC
Обсяг пам'яті
64 Гб
Клас карти пам'яті SD, SDHC, SDXC
10
Швидкість читання до
100 МБ/с
Швидкість запису до
70 МБ/с
Робоча температура
-25 до 85
Напруга
3.3
Розміри (Д x Ш x В)
24 x 32 x 2,1
Призначення
для фото-відеокамер; для ПК/ноутбуків
Підтримка UHS-I
є