Case Logic CVCS-101 BLACK

Код товару: С000010221
Фото: Case Logic CVCS-101 BLACK

Нема в наявності

Ціна: 1 799 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
 
Наплічна сумка для компактного дзеркального або бездзеркального цифрового фотоапарата із зручними ременями для перенесення та посиленим дном для додаткової фіксації вмісту.
особливості:
- Підходить для компактного цифрового дзеркального фотоапарата з комплектним об'єктивом або беззеркального фотоапарата з зум-об'єктивом
- Дно сумки виготовлене з водонепроникного етилвінілацетату, який захищає вміст та надає стійкості виробу для зручного завантаження та вивантаження.
- Внутрішня перегородка дозволяє зберігати дрібні аксесуари окремо від фотоапарата
- Знімний ремінь на плечі і ручка у верхній частині
- Передбачено також петлю для носіння на поясі
- Передня кишеня для невеликих аксесуарів
- Довговічний виріб, виготовлений із міцних матеріалів високої якості
 
 
 

Case Logic CVCS-101 BLACK - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо потрібно придбати Сумки для фото-відео техніки А також інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Сумка за собівартістю. Щоб максимально просто вибрати Сумка, за допомогою фільтрів. Введіть: Case Logic і Вам будуть запропоновані різні Сумки для фото-відео техніки Case Logic. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Think Tank. З'явилися при покупці Case Logic CVCS-101 BLACK Запитайте наших менеджерів. Посилання прийде в Нікополі якомога швидше.

Колsh
Black
Зовнішній розмір
16 x 13 x 20 cm
Внутрішній розмір
14 x 12 x 18 cm
Вага
0.27 kg
Матеріал
Полиэстер
Назва моделі
CVCS-101