Transcend TS-RDC3 USB 3.2 Gen 1 Type-C SD/microSD Black

Код товару: С000011077
Фото: Transcend TS-RDC3 USB 3.2 Gen 1 Type-C SD/microSD Black

У наявності

Ціна: 721 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    

Кард-рідер Transcend RDC3 призначений для використання з комп'ютерами та мобільними пристроями, оснащеними сучасними портами USB Type-C. Він сумісний з Android-смартфонами та планшетами, нові ноутбуки, MacBook, мають порт Type-C, а також з iPad Pro 2018 або більш пізньої версії. Кард-рідер Transcend RDC3 має два слоти для встановлення карт пам'яті SD та microSD і завдяки інтерфейсу USB 3.2 Gen 1 демонструє найвищу швидкість передачі даних. Завантажте безкоштовну програму Transcend Elite для керування файлами на смартфоні або планшеті.

Симетричний роз'єм USB Type-C

Кард-рідер Transcend RDC3 оснащений простим у використанні симетричним роз'ємом USB Type-C. Кард-рідер сумісний з Android-пристроями, нові ноутбуки, MacBook, мають порт Type-C, а також з iPad Pro 2018 або більш пізньої версії.

Наявність двох слотів для карт спрощує розширення вбудованої пам'яті

Кард-рідер Transcend RDC3 має два слоти для встановлення карток пам'яті SD і microSD. Слот для карт пам'яті SD підтримує носії типів UHS-I SDXC і SDHC, в той час як слот для карт microSD може використовуватися для розширення обсягу вбудованої пам'яті мобільного Android-пристрою.

Неймовірна швидкість передачі інформації

Користуючись усіма перевагами інтерфейсу USB 3.2 Gen 1, кард-рідер Transcend RDC3 дозволяє повністю розкрити потенціал високошвидкісних карток пам'яті.

Карманні розміри

Карт-рідер Transcend RDC3 неймовірно компактний і з легкістю уміститься в кармани, що робить його чудовим вибором для використання в дорозі, будь то ділова командування або туристична подорож.

 

 

 

Transcend TS-RDC3 USB 3.2 Gen 1 Type-C SD/microSD Black - в електронному маркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Кардрідери або інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Кардрідер вигідно? Щоб максимально просто вибрати Кардрідер, за допомогою зручної навігації. Введіть: Transcend І Ви побачите перелік з Кардрідери Transcend. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вироби, які можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Sony. Виникли при підборі Transcend TS-RDC3 USB 3.2 Gen 1 Type-C SD/microSD Black Запитайте нашого менеджера. Замовлений товар можна отримати Луцьку максимально швидко.

Тип Зовнішній
Підтримка карт пам'яті microSD, SD
Матеріал корпусу Пластик
Інтерфейси USB 3.2 Gen 1 Type-C
Кількість слотів 1
Розміри 40,8 х40, 8х10, 4 мм
Колір Чорний
Особливості Одночасне використання двох карток не підтримується
Модель RDC3
Артикул TS-RDC3