Kingston USB 3.1 microSDHC/SDXC UHS-II MobileLite Plus MLPM

Код товару: С000011078
Фото: Kingston USB 3.1 microSDHC/SDXC UHS-II MobileLite Plus MLPM

У наявності

Ціна: 469 грн

Гарантія

60 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     

 

 Пристрій читання карт пам'яті MicroSD MobileLite Plus від Kingston зі швидкістю читання USB 3.2 Gen 1, а також максимальною продуктивністю для карт microSD з підтримкою UHS-II і зворотною сумісністю з картами microSD з підтримкою UHS-I.

 Використовуйте карти microSD з підтримкою UHS-II від Kingston для оптимальної продуктивності та надійності. Підвищити ефективність роботи за рахунок неймовірної швидкості UHS-II для більш швидкої передачі файлів і обробки даних за часом. Пристрій має компактні розміри, що дозволяє брати з собою в будь-яку поїздку і тримати під рукою на роботі. Карт-райдер найкраще працює з картами пам'яті Kingston Canvas Go! Карти пам'яті microSD Plus або Canvas React Plus.

 

 

 

 

Kingston USB 3.1 microSDHC/SDXC UHS-II MobileLite Plus MLPM - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Кардрідери фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. З каталогу підберіть Кардрідер за вигідною ціною? Щоб правильно підібрати Кардрідер, за допомогою навігації. Введіть: Kingston і перед вами з'явиться Кардрідери Kingston. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Transcend. Виникли при замовленні Kingston USB 3.1 microSDHC/SDXC UHS-II MobileLite Plus MLPM Питання можна прояснити у наших менеджерів. Відправляємо продукцію в Житомирі максимально швидко.

Тип Зовнішній
Підтримка карт пам'яті SDHC, SDXC
Матеріал корпусу  Пластик
Інтерфейси USB 3.1
Розміри 36,6х20х7,5
Колір Чорний
Модель МЛПМ
Артикул МЛПМ