Canon EOS R50 Kit RF 18-45mm Black (5811C033)

Код товару: С000011336
Фото: Canon EOS R50 Kit RF 18-45mm Black (5811C033)

У наявності

Ціна: 37 237 36 789 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Компактна та легка камера Canon EOS R50 — це надзвичайно універсальна бездзеркальна камера зі складним набором функцій для фото та відео. Призначена для творців контенту та відеоблогерів, ця камера трохи менша та легша за EOS M50 Mark II і оснащена оновленим 24,2-мегапіксельним датчиком APS-C CMOS і процесором зображень DIGIC X для створення фотографій із високою роздільною здатністю та відео UHD 4K.

Сенсор APS-C CMOS на 24,2 МП і процесор DIGIC X
У поєднанні з потужним датчиком APS-C CMOS на 24,2 МП і процесором зображень DIGIC X R50 забезпечує зображення високої роздільної здатності з вражаючими й точними кольорами. Розроблена для роботи в різних умовах освітлення, ця камера пропонує гнучкий діапазон ISO 100-32000, який можна розширити до ISO 51200 для роботи в умовах складного освітлення. Використовуючи повну ширину сенсора, підтримується відеозапис UHD 4K 30p з надлишковою дискретизацією 6K, а також Full HD 1080 120p для уповільненого відтворення. Крім того, тепер доступна 1-годинна запис відео. Здатний обробляти високошвидкісну серійну зйомку та відео високої роздільної здатності 4K, процесор зображень DIGIC X також підтримує неперервну зйомку зі швидкістю до 15 кадрів/с через безшумний електронний затвор.
 
Покращений Dual Pixel CMOS AF II
Удосконалена система Dual Pixel CMOS AF II із 651 високоточною зоною автофокусування забезпечує швидке й точне фокусування. Ця система фокусування з визначенням фази забезпечує покращене виявлення та відстеження об’єктів із можливістю інтелектуального розпізнавання людей, тварин і транспортних засобів, автоматично фіксуючи ці об’єкти та зберігаючи чіткий фокус під час серійної та відеозйомки.
 
EVF із роздільною здатністю 2,36 м і сенсорний РК-екран зі змінним кутом нахилу
Забезпечуючи високу роздільну здатність перегляду на рівні очей, R50 розроблено з яскравим і чітким 2,36 м точок OLED EVF для приємного використання електронного видошукача. Крім того, великий 3,0-дюймовий сенсорний екран зі змінним кутом нахилу та роздільною здатністю 1,62 м забезпечує інтуїтивно зрозумілий інтерфейс для керування точками фокусування, навігації по меню та перегляду зображень. Цей екран також має дизайн зі змінним кутом нахилу для зручності використання під час роботи з високої та низькі кути.
 
Advanced A+ Assist
Відчуйте радість творчої фотографії з розширеним набором автоматично сумісних сюжетів. Advanced A+ Assist забезпечує чудові зображення навіть у складних умовах, таких як нічні види та сцени з контровим освітленням. Перетримка автоматично зменшується, щоб ви могли знімати динамічні сцени або яскраві портрети, а також робиться кілька безперервних знімків для створення чудових нічних зображень або макрозйомки з більшою глибиною різкості.
 
Простий і зручний відеоблог
Камера R50 має такі функції відеозйомки, як запис відео UHD 4K без кадрування зі швидкістю до 30 кадрів в секунду, відеозйомка Full-HD із високою частотою кадрів до 120 кадрів в секунду, відстеження Dual Pixel CMOS AF і режим Movie for Close-up Demo Mode. робить відеоблоги та створення відеоконтенту простим і зручним. Камера також дозволяє безперервно записувати відео до 1 години, дозволяючи вам налаштувати відео та підтримувати свій відеоблог, подкаст чи інший відеопроект, не турбуючись про його зупинку.
 
Фільм для демонстраційного режиму крупним планом
Переконайтеся, що правильний об’єкт у фокусі за допомогою режиму Movie for Close-Up Demos на бездзеркальній камері R50. Цей режим швидко перемикає фокус з об’єкта на камеру на об’єкт, який подається в об’єктив камери, що ідеально підходить для фільмів, де необхідно показати продукт глядачам, наприклад у демонстраційних роликах макіяжу чи кулінарних відео.
 
Режим вертикального відео та маркери формату
Інформацію про обертання відео можна встановити під час або після запису відео, що дозволяє відтворювати відео у вертикальній композиції під час перегляду на смартфоні. Функція Aspect Markers відображає візуальні маркери для різних пропорцій, які можуть знадобитися для публікації того самого файлу в різних соціальних мережах. На цьому екрані враховується правильна композиція для різних доступних файлів, які можна створити під час редагування.
 
Гнучке підключення
  • Варіанти дротового та бездротового підключення дозволяють використовувати кілька методів передачі фотографій і відео, пряму трансляцію, а також дистанційне керування камерою. Фізично камера має порт USB-C, порт micro-HDMI і порт мікрофона для запису відео.
  • Сумісність з UVC/UAC дозволяє використовувати камеру R50 як веб-камеру для трансляції відео в реальному часі у форматі Full HD без додаткового програмного забезпечення. Серед сумісних програм — Zoom, Microsoft Teams, Skype і подібне програмне забезпечення для онлайн-конференцій.
  • Вбудоване з’єднання Bluetooth дозволяє легко підключати камеру до сумісних смарт-пристроїв за допомогою безкоштовної програми Canon Camera Connect. Це бездротове з’єднання з низьким енергоспоживанням допомагає продовжити час роботи батареї, одночасно забезпечуючи дистанційне керування камерою. Він також надсилає постійно оновлювані дані про місцезнаходження GPS з вашого телефону, дозволяючи вам позначати геотеги того, що ви зняли, щоб ви точно знали, де ви зняли фотографію.
  • Вбудоване з’єднання Wi-Fi забезпечує швидке та безперебійне використання бездротових функцій, таких як віддалений перегляд у реальному часі, перегляд файлів і передача. За допомогою програми Canon Camera Connect ви також можете передавати файли на свій мобільний пристрій, щоб переглядати та ділитися ними в соціальних мережах.
  • Вбудований USB-C дозволяє підключати камеру до смартфону або комп'ютера. Усі функції програми Canon Camera Connect, які можна використовувати з Wi-Fi, тепер доступні, якщо камеру та смартфон підключено через USB за допомогою кабелю, сумісного з вашим пристроєм.
Висувний спалах і багатофункціональний черевик нового покоління
Вбудований висувний спалах забезпечує додаткове освітлення для роботи в умовах слабкого освітлення, а багатофункціональний башмак камери додає ряд шпильок у передній частині конструкції, щоб забезпечити більшу функціональність аксесуарів. Це взуття нового покоління також забезпечує живлення для вибору типів аксесуарів, які традиційно покладаються на окремі батареї.
 
 
 

Canon EOS R50 Kit RF 18-45mm Black (5811C033) - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Фотоапарати або інші фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Фотоапарат З вигодами? Щоб правильно підібрати Фотоапарат, за допомогою фільтрів. Введіть: Canon і Ви побачите всі необхідні Фотоапарати Canon. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені світовими виробниками, наприклад Nikon. З'явилися при виборі Canon EOS R50 Kit RF 18-45mm Black (5811C033) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлений товар можна отримати Кременчуці максимально швидко.

Кріплення об’єктива
Canon RF
Роздільна здатність датчика
Ефективна: 24,2 мегапікселя
Тип датчика
22,3 x 14,9 мм (APS-C) CMOS
Кроп-фактор
1,6x
Стабілізація зображення
-
Вбудований нейтральний фільтр
-
Тип захоплення
Фотографії та відео
 
Тип затвора
Електронний затвор
Швидкість затвора
Електронний затвор
1/8000 до 30 секунд
Електронний затвор передньої шторки
1/4000 до 30 секунд
Режим лампочки/часу
Режим лампочки, режим часу
Чутливість ISO
Фото/відео
від 100 до 32 000 (розширено: 51 200)
Метод вимірювання
Середньозважене, оціночне, часткове, точкове
Режими експозиції
Пріоритет діафрагми, ручний, програмний, пріоритет витримки
Компенсація експозиції
Від -3 до +3 EV (з кроком 1/3 EV)
Діапазон вимірювання
-2 до 20 EV
Баланс білого
Попередні налаштування: Авто, Хмарно, Колірна температура, Користувацький, Денне світло, Спалах, Флуоресцентний (білий), Тінь, Вольфрам
Безперервна зйомка
Електронний затвор
До 15 кадрів в секунду для 28 кадрів (JPEG) / 7 кадрів (Raw)
Електронний затвор
До 12 кадрів в секунду для 42 кадрів (JPEG) / 7 кадрів (Raw)
Інтервальний запис
Так
Автоспуск
2/10-секундна затримка
 
Співвідношення сторін
3:2
Формат файлу зображення
C-RAW, HEIF, JPEG, Raw
 
Внутрішні режими запису
H.264/H.265/MPEG-4
UHD 4K (3840 x 2160) при 23,98/25/29,97 кадрів/
с 1920 x 1080 при 23,98/25/29,97/50/59,94/100/120 кадрів/с
Трансляційний вихід
NTSC/PAL
Тип вбудованого мікрофона
Стерео
 
Слот для носія/карти пам'яті
Один слот: SD/SDHC/SDXC
Відео I/O
1 вихід Micro-HDMI
Аудіо I/O
1 x 1/8" / 3,5 мм TRS стереомікрофонний вхід на корпусі камери
Інші введення/виведення
1 x USB-C вхід/вихід
Бездротовий
2,4 / 5 ГГц Bluetooth 4.2 Керування
Сумісність з мобільним додатком
Так
*Станом на лютий 2023 року: уточнюйте у виробника найновішу сумісність
Глобальне позиціонування (GPS, ГЛОНАСС та ін.)
Жодного
 
Монітор
Розмір
3"
роздільна здатність
1 062 000 точок
Тип дисплея
Артикулюючий сенсорний РК-дисплей
 
Видошукач
Тип
Вбудований електронний (OLED)
Розмір
0,39"
роздільна здатність
2 360 000 точок
Очна точка
22 мм
Покриття
100%
Збільшення
прибл. 96x
Діоптрійне регулювання
від -3 до +1
 
Фокус
Тип фокусування
Автоматичний і ручний фокус
Режим фокусування
Неперервне автофокусування зі слідкою, ручне фокусування, автофокусування з одним слідком
Точки автофокусування
Виявлення фази фото
: 4503 Виявлення фази
відео
: 3713
Чутливість автофокусу
Від -4 до +20 EV
 
Спалах
Вбудований Flash
Так
Максимальна швидкість синхронізації
1/250 секунди
Компенсація спалаху
Від -3 до +3 EV (з кроком 1/3 EV)
Спеціальна система Flash
eTTL
Зовнішнє підключення Flash
Інтелектуальний гарячий башмак
 
Умови експлуатації
Робоча температура
Від 32 до 104°F / від 0 до 40°C
Робоча вологість
Від 0 до 85% (рекомендовано)
 
Загальний
тип батареї
1 x LP-E17 літій-полімерний акумулятор, 7,2 В постійного струму, 1040 мАг
Монтажна різьба для штатива
1 x 1/4"-20 гніздо (знизу)
Розміри (Ш x В x Г)
4,6 x 3,4 x 2,7" / 116,3 x 85,5 x 68,8 мм
вага
13,2 унції / 375 г (з батареєю, носієм для запису)
11,6 унцій / 328 г (лише корпус)