Marumi 67mm Magnetic Slim Advanced Kit

Код товару: С000011374
Фото: Marumi 67mm Magnetic Slim Advanced Kit

У наявності

Ціна: 5 691 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Компанія Marumi випустила серію Magnetic Slim яка дає можливість встановлювати до двох фільтрів одночасно за рахунок магнитної основи, тобто фільтр намагничується один на одний і не потребує рухів на встановлення фільтра для об'єктива за різьбою.
Спосіб фіксування фільтра за магнитом це зручне і швидке рішення у моменти активною фази зйомки, що цінується кожним оператором та фотографом.
Marumi Magnetic Slim Advanced Kit 67 мм складається з адаптера на 67 мм, до якого у подальшому за рахунок магниту фіксується фільтри, полярізаційний фільтр, нейтрально сірий фільтр де один за плотністю ND16 (4 стопи), а другий ND32 (5 стопів).
Зазначено, що користуючись нейтрально сірими фільтрами забезпечуєте себе контролем кількостю світла і встановлювати необхідну витримку при зйомці, що дозволяє запобігати пересвіченим дільницям. можливості для зйомки рухомих об'єктів та води.
А полярізаційний фільтр допомогає отримувати насичені кольори у сонячну погоду та усунути небажані відображення та відблиски від поверхні води.
Magnetic Slim Marumi Magnetic Slim Advanced Kit 67 мм NEW це комплект фільтрів які мають вологозахисне просвітлене покриття, завдяки якому краплі води не затримуються на поверхні фільтра та стікають.
Спеціальна магнітна тонка кришка для об'єктива та чехол для зберігання входить у комплект.
 
 
 

Marumi 67mm Magnetic Slim Advanced Kit - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Фільтри А також інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. З асортименту підберіть Фільтр за економною ціною? Щоб легко підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Marumi І Ви побачите перелік з Фільтри Marumi. У нас вибрати фототовари найпростіше. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Tamron. З'явилися при покупці Marumi 67mm Magnetic Slim Advanced Kit Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товари можна забрати в Кременчуці в необхідні терміни.

Оправа: чорна, матова, диаметр 67 мм на з'єднання з об'єктивом, магнитна сторона на з'єднання фільтра;
- Полярізаційний фільтр;
- Нейтрально сірий фільтр ND16;
- Нейтрально сірий фільтр ND32.