Godox BS-04 ворота з сумкою

Код товару: С000011608
Фото: Godox BS-04 ворота з сумкою

Нема в наявності

Ціна: 3 600 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ворота Godox BS-04 з сумкою (BS-04)
Створіть фон у своїй студії або на іншій локації за допомогою регульованих за висотою опор із регульованою за довжиною перекладиною. Система встановлення фону Godox BS-04 комплектується сумкою з ручками та ременем для перенесення комплекту. До комплекту входять дві стійки з максимальною висотою 260 см і висотою в складеному стані 97 см, а також трисегментна розсувна перекладина з максимальною довжиною 300 см. Конструкція з алюмінію забезпечує міцність, довговічність і легку вагу.
 
Легке встановлення та розбирання, зручність транспортування, а також можливість швидкого встановлення фону роблять цю систему незамінним інструментом для фотографів, яким потрібна мобільність. До комплекту входить сумка-чохол.
 
- Максимальна висота: 260 см
- Висота в складеному вигляді: 97 см
- Кількість сегментів: 3
- Матеріал: алюміній
 
 

Godox BS-04 ворота з сумкою - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно замовити Стійки для студійного світла або інші елементи фотототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Стійка за собівартістю. Щоб не витрачати час на підбір Стійка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите доступні для замовлення Стійки для студійного світла Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Ніяких сумнівів як товари. Всі фототовари з каталогу створені відомими брендами, наприклад Manfrotto. Якщо з'явилися при підборі Godox BS-04 ворота з сумкою Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення отримаєте Одесі в потрібні терміни.

Артикул виробника BS04
Тип Стойки
Висота знімання 260 см
Чохол у комплекті Да
Країна реєстрації бренда Китай
Комплектація 2 стійки, 1 перекладина, сумка.