Godox RFT-07 120х180 см

Код товару: С000012117
Фото: Godox RFT-07 120х180 см

Нема в наявності

Ціна: 1 578 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Відбивач 5-в-1: напівпрозорий, білий, срібний, золотий, чорний.
 
Розсіювач (напівпрозорий) - застосовується для зменшення яскравості та пом'якшення світла, що падає на об'єкт, що знімається. У яскравий сонячний день розсіювач стає незамінним інструментом. Дозволяє перетворити світловий потік від точкового джерела світла (спалаху) на більш м'який, що підходить для зйомки портретів. Так само може працювати на відображення, при цьому він дає дуже м'яке, приглушене підсвічування об'єкта.
 
Білий - використовується для підсвічування тіньової сторони об'єкта, не змінює колірну температуру світла, що відбивається. Зручний під час зйомки відео.
 
Сріблястий - дає більш яскраве і жорстке відбите світло, порівняно з білим відбивачем. Незамінний у хмарну погоду.
 
Золотий - за інтенсивністю можна порівняти зі срібним відбивачем, але на відміну від останнього надає відбитому світлу теплий відтінок. Використовується для імітації сонячного світла.
 
Чорна сторона відбивача використовується для виключення об'єкта із зони освітленості. Так само дозволяє додати тіней на об'єкт, що знімається при надмірно рівномірному освітленні сцени.

Godox RFT-07 120х180 см - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Відбивачі або інші фототовари не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Відбивач зі знижками? Щоб правильно підібрати Відбивач, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Godox і Ви побачите список з Відбивачі Godox. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість товарів можна не турбуватися. Вироби, які можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Godox. Виникли при замовленні Godox RFT-07 120х180 см Питання можна прояснити у наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Рівному своєчасно.

Характеристики
Виробник- Godox
Вид відбивача - 5 в 1
Розмір - 120х180 см