Marumi FS PLUS Lens Protect 49mm

Код товару: С000012123
Фото: Marumi FS PLUS Lens Protect 49mm

У наявності

Ціна: 1 194 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Marumi FS PLUS Lens Protect - це нова базова модель протектора з водовідштовхувальним захистом, що добре підходить для тих, кому розумний захист і простота догляду є пріоритетом.
 
Оптичне біле скло з водовідштовхувальними властивостями та захистом від відбитків пальців. Високий коефіцієнт пропускання близько 98,3% (середня швидкість 400-700 нм) Вісім шарів покриття антивідблиску забезпечують коефіцієнт відображення 0,5% (в середньому 420-680 нм). Реалізовано тонку алюмінієву оправу, що дозволяє уникнути віньєтування навіть при використанні ширококутного об'єктива. Зроблено в Японії
 
Фільтр Lens Protect повністю захищає крихкий і дорогий об'єктив камери від пилу, відбитків пальців, подряпин і, що більш важливо, фізичних ударів і пошкоджень, не впливаючи на якість зображення. Багато фотографів встановлюють УФ-фільтр переважно з метою захисту. Однак УФ-фільтр призначений в першу чергу для захисту від ультрафіолетового випромінювання за оптичним значенням. Він забезпечує певний ступінь фізичного захисту, наприклад, запобігає появі подряпин. Ця функція захисту залежить від УФ-захисту. Якщо ви хочете захистити камеру та об'єктив від фізичних пошкоджень або механічних ударів, ви повинні подумати про вибір захисної плівки для об'єктива.
 
У будь-якому випадку для захисту лінз також рекомендується використовувати УФ-захист. Однак очікувати на такий же рівень оптичних переваг від фізичного захисту буде дорожче. Захисні лінзи забезпечують повний захист, але використовуються УФ-фільтри, що враховують місце зйомки та погоду.
 
 

Marumi FS PLUS Lens Protect 49mm - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Фільтри А також інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Фільтр за низькою ціною? Щоб правильно вибрати Фільтр, за допомогою зручної навігації. Введіть: Marumi і перед вами будуть Фільтри Marumi. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Kenko. Якщо з'явилися при підборі Marumi FS PLUS Lens Protect 49mm Запитайте нашого менеджера. Посилку отримаєте Івано-Франківську своєчасно.

Назва товару Світлофільтр захисний Marumi FS PLUS Lens Protect
Виробник Marumi
Тип Зашистний
Розмір 49 мм