Marumi FIT+SLIM MC UV (CL) 72mm

Код товару: С000012140
Фото: Marumi FIT+SLIM MC UV (CL) 72mm

У наявності

Ціна: 1 194 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Marumi UV – найпоширеніший захисний фільтр. 
Його основне завдання – затримувати ультрафіолетове випромінювання та усувати «димку» під час зйомки віддалених об'єктів. Світлофільтр Marumi UV затримує максимальну кількість ультрафіолетових променів, тим самим значно підвищуючи якість зображення. Також світлофільтр Marumi UV оберігає дорогу оптику від подряпин, пилу та забруднення. Підходить для жанрової зйомки у яскравий сонячний день, фотографування тварин, рослин, макро, пейзажів у гірській місцевості та на морському узбережжі. Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
 
Marumi FIT + SLIM MC UV - це базова модель УФ-фільтра, що добре підходить для тих, кому не потрібне різке УФ-випромінювання. Marumi FIT+SLIM MC UV - це базова модель ультрафіолетового фільтра з ультратонкою структурою. Сертифіковане японське якісне скло OMG L-41 Sharp cut UV на основі високоякісного оптичного скла Високий коефіцієнт пропускання приблизно більше 98,2% (середня швидкість 400-700 нм). Вісім шарів покриття антивідблиску забезпечують рівень відображення менше 0,6%. (У середньому 420-680 нм). Реалізовано ультратонку алюмінієву рамку, щоб уникнути віньєтування навіть з ширококутним об'єктивом. Надлегке скло та конструкція кріплення. Оптична точність та продуктивність «Зроблено в Японії».
 

Marumi FIT+SLIM MC UV (CL) 72mm - в інет-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Фільтри фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Фільтр за ринковими розцінками? Щоб правильно підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Marumi і Вам будуть показані всі Фільтри Marumi. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені світовими виробниками, наприклад RODENSTOCK. Виникли при покупці Marumi FIT+SLIM MC UV (CL) 72mm Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Луцьку максимально швидко.

Діаметр 72 мм
Коефіцієнт фільтрації 1,0x
Коефіцієнт пропускання 98,2%
Коефіцієнт відбиття 0,6%
Покриття Низьке відображення
Скло L-41 Sharp Cut UV
Матеріал рами Алюміній
Структура рами Ультратонка рама
Структура рами Матове оздоблення
Структура оправи Кришка об'єктива, що прикріплюється.