Marumi FS PLUS Lens Protect 72mm

Код товару: С000012129
Фото: Marumi FS PLUS Lens Protect 72mm

У наявності

Ціна: 1 910 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Marumi FS PLUS Lens Protect - це нова базова модель протектора з водовідштовхувальним захистом, що добре підходить для тих, кому розумний захист і простота догляду є пріоритетом.
 
Оптичне біле скло з водовідштовхувальними властивостями та захистом від відбитків пальців. Високий коефіцієнт пропускання близько 98,3% (середня швидкість 400-700 нм) Вісім шарів покриття антивідблиску забезпечують коефіцієнт відображення 0,5% (в середньому 420-680 нм). Реалізовано тонку алюмінієву оправу, що дозволяє уникнути віньєтування навіть при використанні ширококутного об'єктива. Зроблено в Японії
 
Фільтр Lens Protect повністю захищає крихкий і дорогий об'єктив камери від пилу, відбитків пальців, подряпин і, що більш важливо, фізичних ударів і пошкоджень, не впливаючи на якість зображення. Багато фотографів встановлюють УФ-фільтр переважно з метою захисту. Однак УФ-фільтр призначений в першу чергу для захисту від ультрафіолетового випромінювання за оптичним значенням. Він забезпечує певний ступінь фізичного захисту, наприклад, запобігає появі подряпин. Ця функція захисту залежить від УФ-захисту. Якщо ви хочете захистити камеру та об'єктив від фізичних пошкоджень або механічних ударів, ви повинні подумати про вибір захисної плівки для об'єктива.
 
У будь-якому випадку для захисту лінз також рекомендується використовувати УФ-захист. Однак очікувати на такий же рівень оптичних переваг від фізичного захисту буде дорожче. Захисні лінзи забезпечують повний захист, але використовуються УФ-фільтри, що враховують місце зйомки та погоду.
 
 

Marumi FS PLUS Lens Protect 72mm - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Фільтри А також інші фототовари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. Виберіть із каталогу Фільтр зі знижками? Щоб правильно вибрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Marumi і Вам будуть запропоновані різні Фільтри Marumi. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість товарів можна не переживати. Всі фототовари, представлені у нас, створені світовими виробниками, наприклад Carl Zeiss. Якщо виникли при купівлі Marumi FS PLUS Lens Protect 72mm Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Товари заберіть в Чернівцях якомога швидше.

Назва товару Світлофільтр захисний Marumi FS PLUS Lens Protect
Виробник Marumi
Тип Зашистний
Розмір 72 мм