Marumi Magnetic Slim Basic Kit 77mm

Код товару: С000012143
Фото: Marumi Magnetic Slim Basic Kit 77mm

У наявності

Ціна: 5 492 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Marumi Magnetic Slim Basic Kit - комплект для початківців користувачів містить базові компоненти лінійки - Magnetic Slim Lensі Protect/Adapter, Magnetic Slim Circular PL, Magnetic Slim ND16 і Magnetic Slim Lens Cap.
 
Високоміцна та чудова корозійностійка рама з сильною магнітною силою. Комбінація ND16 (1,2) та кругового поляризатора доступна у верхній частині Lens Protect/Adp. Видатні експлуатаційні характеристики, стійкість до води/олії/відбитків пальців Доступні 67/77/82 мм. Додається спеціальна магнітна кришка об'єктива.
 
Зменшений за рахунок товщини зовнішньої різьби в порівнянні зі звичайними фітингами, що вкручуються. Має раму з алюмінієвого сплаву A6063, яка відрізняється високою міцністю та відмінною стійкістю до корозії. Постійний магніт із сильною магнітною силою Коефіцієнт фільтра 16x, 4 ступені, доступний ND-фільтр оптичної щільності 1,2 (значення технічних характеристик) Циркулярний поляризатор з високим пропусканням (HTC) працює приблизно на 1,2 ступені.
 
Водо-/масловідштовхувальне покриття легко видаляє воду за допомогою вентилятора. Такі неприємні відчуття, як піт, крем для шкіри, лосьйон, відбитки пальців або складні жирні плями будуть видалені. Антивідблиск покриття забезпечує низьке відображення.. В комплект входить спеціальна тонка магнітна кришка для об'єктива.

Marumi Magnetic Slim Basic Kit 77mm - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Фільтри або інші фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний магазин abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фільтр за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Marumi і перед вами з'явиться все Фільтри Marumi. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Hoya. Якщо з'явилися при купівлі Marumi Magnetic Slim Basic Kit 77mm Питання можна уточнити у наших фахівців. Транспортуємо продукцію в Запоріжжі найшвидше.

Назва товару Світлофільтр Magnetic Slim Marumi Magnetic Slim Basic Kit 82 м
Виробник Marumi
Тип Комплект фільтрів
Розмір 77 мм