Marumi 77mm Magnetic Slim Advanced Kit

Код товару: С000012146
Фото: Marumi 77mm Magnetic Slim Advanced Kit

У наявності

Ціна: 6 050 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Magnetic Slim Advanced Kit – це новинка від компанії Marumi, яка пропонує користувачу високу оптичну якість, широкий спектр можливостей, та надзвичайно зручну у використанні конструкцію.
 
Marumi Magnetic Slim Advanced Kit являє собою просунутий набір, який складається з магнітного адаптера для об'єктиву з діаметром кріплення для фільтрів 82 мм, одного поляризаційного світлофільтру, двох ND фільтрів (ND16 та ND64), кришки для об'єктива, кріплення якої також відбувається з допомогою магнітної системи кріплення, а також фірмового чохла для зберігання та транспортування всього набору.
 
Використання Marumi Magnetic Slim Advanced Kit 82 мм пропонує користувачу безліч переваг в порівнянні з світлофільтрами зі стандартним різьбовим з'єднанням. В першу чергу, однозначною перевагою світлофільтрів такого типу являється простота їх використання, адже достатнього один раз прикрутити магнітний адаптер, і заміна одного фільтру на інший, займатиме у Вас буквально лічені секунди. Крім цього, конструкція фільтрів та тримача в форматі Slim передбачає, що користувач має можливість одночасно використовувати одразу два світлофільтри, комбінуючи їх тип (полярик + ND), або значення для більш відчутного ефекту (ND + ND), без ризику проявлення ефекту віньєтування.
 
Основним завданням комплектного поляризаційного фільтру з набору Marumi Magnetic Slim Advanced Kit 82 мм являється мінімізація відблисків з поверхонь, на зразок скла, води, глянцевого пластику, та будь-яких інших неметалевих або покритих глянцевою фарбою поверхонь. Крім цього, поляризаційний світлофільтр підсилює насиченість синього кольору неба, та зеленого кольору листя та трави. При роботі з поляризаційним світлофільтром слід пам'ятати, що в силу фізичних принципів роботи такого фільтру, чим сильніший ефект поляризації, тим темнішим стає фільтр, і при максимальному значенні може знадобитись внесення поправки в експозицію до 1,2 стопів.
 
Що стосується ND світлофільтрів з набору Marumi Magnetic Slim Advanced Kit 82 мм, то варто відмітити, що основним завданням фільтрів такого типу являється зменшення кількості світла яке потрапляє на матрицю камери. Фільтр ND16 та ND64 пропускають 6,25% та 1,56% світла, що на практиці дозволяє користувачу отримати 4 та 6 стопів експозиції відповідно. Оскільки конструкцією світлофільтрів передбачена можливість одночасного використання одразу двох фільтрів, то в даному випадку поєднавши два ND фільтри з набору (ND16 + ND64) користувач отримує до 10 стопів експозиції, що еквівалентно фільтру ND1000.
 
Для виготовлення рамок адаптеру та світлофільтрів, використовується високоякісний алюмінієвий сплав A6063, який забезпечує відмінну міцність, та стійкість до появи корозії, а для захисту поверхні світлофільтрів від забруднення, передбачено водо та жиро відштовхувальне покриття, котре значно спрощу процес догляду за фільтрами.
 
 
 
 

Marumi 77mm Magnetic Slim Advanced Kit - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Фільтри фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас віртуальний маркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Фільтр за бюджетною ціною? Щоб правильно вибрати Фільтр, Скористайтеся навігацією. Введіть: Marumi і перед вами будуть усі Фільтри Marumi. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Marumi. Якщо з'явилися при підборі Marumi 77mm Magnetic Slim Advanced Kit Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилку отримаєте Івано-Франківську в необхідні терміни.

Тип: Набір світлофільтрів
Тип кріплення: Магнітне
Діаметр різьби адаптера для об'єктива: 77 мм.
Фільтри в комплекті: CPL (поляризаційний), ND16 та ND64 (нейтрально сірі)
Експокорекція CPL: До 1,2 стопів
Кількість стопів експозиції (ND): ND16 – 4 стопи експозиції, ND64 – 6 стопів експозиції
Модель: Magnetic Slim Advanced Kit
Виробник: Marumi