Godox RFT-05 150x200 см

Код товару: С000012114
Фото: Godox RFT-05 150x200 см

Нема в наявності

Ціна: 2 563 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Відбивач 5-в-1: напівпрозорий, білий, срібний, золотий, чорний.
 
Розсіювач (напівпрозорий) - застосовується для зменшення яскравості і пом'якшення світла, що падає на об'єкт, що знімається. У яскравий сонячний день розсіювач стає незамінним інструментом. Дозволяє перетворити світловий потік від точкового джерела світла (спалаху) в більш м'який, відповідний для зйомки портретів. Так само може працювати на відображення, при цьому він дає дуже м'яку, глуху підсвічування об'єкта.
 
Білий - використовується для підсвічування тіньової сторони об'єкта, не змінює кольорову температуру відбиваного світла. Зручний при зйомці відео.
 
Сріблястий - дає більш яскравий і жорсткий відбите світло, в порівнянні з білим відбивачем. Незамінний в хмарну погоду.
 
Золотий - за інтенсивністю можна порівняти з срібним відбивачем, але на відміну від останнього надає відбитому світлі теплий відтінок. Використовується для імітації сонячного світла.
 
Чорна сторона відбивача використовується для виключення об'єкта із зони освітленості. Так само дозволяє додати тіней на об'єкт, що знімається при надмірно рівномірному освітленні сцени.
 
 

Godox RFT-05 150x200 см - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Відбивачі або інші фототовари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto. З каталогу виберіть Відбивач за собівартістю. Щоб легше було підібрати Відбивач, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox і Ви побачите всі необхідні Відбивачі Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фототовари з каталогу створені відомими фірмами, наприклад Mircopro. З'явилися при виборі Godox RFT-05 150x200 см Запитайте наших професіоналів. Посилання прийде в Кам'янець-Подільському своєчасно.