Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт)

Код товару: 03101
Фото: Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт)

У наявності

Ціна: 245 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Основне призначення фотоскотчу - це кріплення фотографій у традиційних (класичних) фотоальбомів.
Фотоскотч підходить для пакування подарунків, колажів, марок, скрапбукінгу тощо.
Фотоскотч – двосторонній клейкий шматочок паперу. Однією клейкою стороною скотч клеїться до зворотної сторони фотографії, потім зі скотчу знімається захисне покриття, що не клейке, і фотографія клеїться на обране місце сторінки фотоальбому.
Виробник Henzo (Нідерланди) більше 50 років пропонує своїм клієнтам товари для довговічного зберігання фотографій. Матеріали архівної якості, які не містять кислот, збережуть пам'ятні моменти довгі роки.
 

Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт) - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Фотоскотч або інші елементи фотототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Фотоскотч на кращих умовах. Щоб правильно вибрати Фотоскотч, за допомогою зручної навігації. Введіть: Henzo і перед вами будуть усі Фотоскотч Henzo. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не перейматися якістю товарів. Товари, які можна замовити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Henzo. Виникли при замовленні Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилку отримаєте Олександрії в необхідні терміни.