Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт)

Код товару: 03101
Фото: Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт)

У наявності

Ціна: 245 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Основне призначення фотоскотчу - це кріплення фотографій у традиційних (класичних) фотоальбомів.
Фотоскотч підходить для пакування подарунків, колажів, марок, скрапбукінгу тощо.
Фотоскотч – двосторонній клейкий шматочок паперу. Однією клейкою стороною скотч клеїться до зворотної сторони фотографії, потім зі скотчу знімається захисне покриття, що не клейке, і фотографія клеїться на обране місце сторінки фотоальбому.
Виробник Henzo (Нідерланди) більше 50 років пропонує своїм клієнтам товари для довговічного зберігання фотографій. Матеріали архівної якості, які не містять кислот, збережуть пам'ятні моменти довгі роки.
 

Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт) - в електронному магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Фотоскотч або інші аксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. Виберіть із пропозицій Фотоскотч за ринковими розцінками? Щоб легко підібрати Фотоскотч, скористайтеся зручною системою. Введіть: Henzo і перед вами будуть усі Фотоскотч Henzo. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не сумніватися як товар. Товари, які можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Henzo. З'явилися при виборі Henzo скотч 18.302.00 (1000 шт) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Транспортуємо продукцію в Бердянське своєчасно.