Henzo скотч 18.300.00 (250 шт)

Код товару: 03100
Фото: Henzo скотч 18.300.00 (250 шт)

У наявності

Ціна: 110 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Основне призначення фотоскотчу - це кріплення фотографій у традиційних (класичних) фотоальбомів.
Фотоскотч підходить для пакування подарунків, колажів, марок, скрапбукінгу тощо.
Фотоскотч – двосторонній клейкий шматочок паперу. Однією клейкою стороною скотч клеїться до зворотної сторони фотографії, потім зі скотчу знімається захисне покриття, що не клейке, і фотографія клеїться на обране місце сторінки фотоальбому.
Виробник Henzo (Нідерланди) більше 50 років пропонує своїм клієнтам товари для довговічного зберігання фотографій. Матеріали архівної якості, які не містять кислот, збережуть пам'ятні моменти довгі роки.
 
 

Henzo скотч 18.300.00 (250 шт) - на сайті магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Фотоскотч або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фотоскотч зі знижками? Щоб не витрачати час на підбір Фотоскотч, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Henzo і Вам будуть показані всі Фотоскотч Henzo. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Henzo. Виникли при покупці Henzo скотч 18.300.00 (250 шт) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Кременчуці у стислі строки.