Marumi Close-Up S(+1,+2,+4) 77mm

Код товару: 09498
Фото: Marumi Close-Up S(+1,+2,+4) 77mm

У наявності

Ціна: 2 468 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

НАБІР КРУПНИМ ПЛАНОМ +1, +2, +4

Фільтри, що збільшують, не призначені для макрозйомки. CLOSE-UP серія фільтрів застосовується незалежно від дальності об'єкта, що наближається, в той час як лінзи для макрозйомки вимагають розташування близько до об'єкта.

Виготовляються лінзи в наборі CLOSE UP SET +1, +2, +4 з мультипросвітленням і без нього (три лінзи у шкіряному футлярі).

 

 

Marumi Close-Up S(+1,+2,+4) 77mm - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Фільтри та інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Фільтр за бюджетною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Фільтр, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Marumi і перед вами будуть усі Фільтри Marumi. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фототовари з каталогу створені світовими виробниками, наприклад Marumi. Якщо з'явилися при виборі Marumi Close-Up S(+1,+2,+4) 77mm Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлений товар можна отримати Білій Церкві в швидкі терміни.