Falcon SBQ-40180HC

Код товару: 09571
Фото: Falcon SBQ-40180HC

У наявності

Ціна: 5 697 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокс з сотами Falcon 40x180 має сумісний з Hensel байонет, підходить для всіх спалахів Falcon старшої серії та забезпечує рівномірний спрямований потік малюючого світла.

Використовуємо для студійної зйомки поясних і ростових портретів, а також для створення контрградієнтних композицій.

Софтбокс закритого виконання, виконаний з термостійкого, стійкого до вигорання матеріалу, здатного підтримувати роботу з джерелом постійного світла потужністю до 1000 Вт.

Falcon SBQ-40180HC - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно купити Софтбокси та інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Софтбокс за бюджетною ціною? Щоб правильно вибрати Софтбокс, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Falcon і Ви побачите, які доступні для замовлення Софтбокси Falcon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Hyundae. Виникли при виборі Falcon SBQ-40180HC Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Ужгород без затримок.