Marumi EW-83H (Canon EF 24-105mm f/4L IS USM)

Код товару: 11554
Фото: Marumi EW-83H (Canon EF 24-105mm f/4L IS USM)

Нема в наявності

Ціна: 456 421 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Бленда предназначенна для отсечения бокового света и борьбы с бликами и паразитной засветкой при съемке в солнечную погоду или при любых других сложных условиях освещения.

Рекомендуется для использования в солнечную и плохую погоду, как летом, так и зимой.

Данная бленда предназначена для использования с объективом Canon EF 24-105mm f/4.0L IS USM. Является копией-аналогом оригинальной бленды.

Marumi EW-83H (Canon EF 24-105mm f/4L IS USM) - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Бленди або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. З каталогу підберіть Бленда З вигодами для себе? Щоб точно підібрати Бленда, за допомогою зручної навігації. Введіть: Marumi і перед вами з'явиться Бленди Marumi. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. В якості товарів можна бути повністю впевненими Товари, які можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Lensbaby. Виникли при підборі Marumi EW-83H (Canon EF 24-105mm f/4L IS USM) Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари заберіть в Україні максимально швидко.