Nikon 18-200 f/3.5-5.6G DX ED AF-S VRII DX Zoom-Nikkor

Код товару: 11681
Фото: Nikon 18-200 f/3.5-5.6G DX ED AF-S VRII DX Zoom-Nikkor

Нема в наявності

Ціна: 16 966 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше
Популярний універсальний 11,1-кратний зум-об'єктив з підтримкою формату DX. Оснащений системою придушення вібрацій Nikon та унікальним безшумним ультразвуковим мотором (мотором SWM), об'єктив надає необмежені можливості для зйомки при недостатньому освітленні, забезпечуючи стабілізацію зображення як на матриці, так і у видошукачі, а система автофокусу працює швидко та безшумно. Високоякісна оптична конструкція відрізняється наявністю багатошарового покриття Nikon і двох елементів зі скла ED, забезпечуючи чудове відтворення кольору з мінімальним спотворенням. Практичний перемикач блокування масштабування забезпечує захист об'єктива, коли він не використовується. Цей універсальний багатофункціональний об'єктив відрізняється чудовим співвідношенням ціни-якості, будучи ідеальним вибором для зйомки будь-яких сюжетів:
 
- 11,1-кратний зум-об'єктив з підтримкою формату DX та діапазоном фокусних відстаней від 18 до 200 мм (в еквіваленті для 35-мм фотокамери: 27–300 мм).
- Система придушення вібрацій VR II за допомогою звичайного та активного режимів. Розширення можливостей зйомки з рук та забезпечення використання значень витримки на 4 ступені довше за звичайні.
- 2 елементи зі скла ED та 3 асферичні елементи об'єктива забезпечують високу роздільну здатність та чудову контрастність.
- Безшумний ультразвуковий двигун (мотор SWM) забезпечує швидкий і тихий автофокус.
- Режим М/А для швидкого перемикання між режимами автофокусування та ручного фокусування.
- Застосування 7-пелюсткової округленої діафрагми дозволяє надати об'єктам, що не потрапляють у зону різкості, природну розмитість.
- Високоякісне багатошарове покриття (SIC) Nikon значною мірою усуває роздвоєння та відблиски та забезпечує чудову кольоропередачу.
 
 
 

Nikon 18-200 f/3.5-5.6G DX ED AF-S VRII DX Zoom-Nikkor - на надійному сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Об'єктив за собівартістю. Щоб легше було підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Nikon і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Nikon. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не переживати. Товари, які можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Laowa. Якщо з'явилися при підборі Nikon 18-200 f/3.5-5.6G DX ED AF-S VRII DX Zoom-Nikkor Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Кременчуці в швидкі терміни.

Фокусна відстань
18-200 мм
Максимальна діафрагма
f/3,5-5,6
Мінімальна діафрагма
f/22–36
Конструкція об'єктива
16 елементів у 12 групах (включаючи 2 елементи зі скла ED та 3 асферичні лінзи)
Кут зору
76°–8°
Мінімальна відстань фокусування
0,5 м
Максимальний коефіцієнт відтворення
0,22-кратний
Число пелюсток діафрагми
7 (округлені)
Установчий розмір фільтра
72 мм
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
Прибл. 77 x 96,5 мм
Вага
565 г
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка об'єктива LC-72 діаметром 72 мм (замикається), задня захисна кришка LF-1, байонетна бленда HB-35, м'який чохол для об'єктива CL-1018