Marumi теле 30mm 2.0х

Код товару: 10196
Фото: Marumi теле 30mm  2.0х

У наявності

Ціна: 850 731 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Тіл конвертер Marumi 2.0х застосовується для збільшення фокусної відстані об'єктива фото або відеокамери в 2 рази.
Теле конвертер Marumi 2.0х відрізняється двостороннім багатошаровим покриттям, що перешкоджає відображенню світлового потоку від поверхні конвертера і покращує загальне світлопропускання оптичної системи.
Підходить для більшості цифрових та аналогових фото та відеокамер. При використанні відповідного перехідного кільця тіло конвертер Marumi 2.0х можна використовувати на об'єктивах різного діаметра.
Тіл конвертер Marumi 2.0х незамінний при зйомці віддалених об'єктів - в горах, на морі, для зйомки дикої природи.
 

Marumi теле 30mm 2.0х - в інет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Конвертори фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн магазин АВС Фото. З каталогу виберіть Конвертор з вигодами для бюджету Щоб легше було підібрати Конвертор, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Marumi і перед вами з'явиться Конвертори Marumi. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не турбуватися про якість товарів. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Marumi. Виникли при замовленні Marumi теле 30mm 2.0х Питання можна прояснити у наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Мелітополі у мінімальні терміни.