Marumi теле 43mm 2.0х

Код товару: 10197
Фото: Marumi теле 43mm  2.0х

У наявності

Ціна: 988 731 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Теле конвертер Marumi 2.0х застосовується для збільшення фокусної відстані об'єктива фото або відеокамери в 2 рази.
Теле конвертер Marumi 2.0х відрізняється двостороннім багатошаровим покриттям, що перешкоджає відображенню світлового потоку від поверхні конвертера і покращує загальне світлопропускання оптичної системи.
Підходить для більшості цифрових та аналогових фото та відеокамер. При використанні відповідного перехідного кільця тіло конвертер Marumi 2.0х можна використовувати на об'єктивах різного діаметра.
Теле конвертер Marumi 2.0х незамінний при зйомці віддалених об'єктів - в горах, на морі, для зйомки дикої природи.
 
 
 
 

Marumi теле 43mm 2.0х - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Конвертори А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого інтернет магазин abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Конвертор за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Конвертор, за допомогою фільтрів. Введіть: Marumi і Вам будуть показані всі Конвертори Marumi. Як бачите, все досить просто. Як товари можна бути впевненими. Товари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Lensbaby. З'явилися під час підбору Marumi теле 43mm 2.0х Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Фототехніку отримаєте Мелітополі в швидкі терміни.