ForSLR пелюсткова DCS-82

Код товару: 12213
Фото: ForSLR пелюсткова DCS-82

У наявності

Ціна: 259 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Бленда є невід'ємним аксесуаром для об'єктиву. Доказом цього є той факт, що практично до всіх об'єктивів рівня вище середнього в комплекті до них поставляється бленда. Бленда служить для усунення паразитних світлових променів та сторонніх відблисків. Однак вона не повинна залишати свій "слід" на знімку.

У найпростішому варіанті бленд має форму конуса. Але у кращому випадку вона може мати складну пелюсткову форму. Така структура бленди пов'язана з тим, що промені у горизонтальній та вертикальній площинах падають під різним кутом на лінзу. Тому, щоб відсікти промені, що не беруть участі у формуванні зображення, бленда у горизонтальній площині має бути більшою, у вертикальній – менше.

Пелюсткова бленда виконана з високоякісного пластику і має різьбове з'єднання з об'єктивом.

Особливістю пелюстки є те, що після установки користувач може вручну повертати її, залежно від умов зйомки.

ForSLR пелюсткова DCS-82 - у віртуальному маркеті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Бленди та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Бленда за гарною ціною? Щоб швидко підібрати Бленда, за допомогою навігації. Введіть: ForSLR і Вам будуть показані всі Бленди ForSLR. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість товарів можна не переживати. Всі товари, представлені в нашому магазині, випускають відомі виробники, наприклад Marumi. З'явилися при виборі ForSLR пелюсткова DCS-82 Запитайте наших менеджерів. Доставка проводиться Рівному в необхідні терміни.