Kata P-38

Код товару: 12517
Фото: Kata P-38

Нема в наявності

Ціна: 649 454 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

P-38 - стильная, функциональная, многоцелевая модель. Она изготовлена по технологии (TST) и обладает полной термозащитой от неблагоприятного воздействия внешней среды и от ударов.

Мини - кофр состоит из двух отделений для “быстрого” и “полного” доступа. P-38 можно носить за ручку, на плечевом ремне изменяемой длины, а также использовать как жёсткий футляр для хранения хрупкого оборудования. Эта модель вмещает: цифровую камеру Pro SLR; цифровую камеру среднего размера или небольшой камкордер MiniDV. 

В основное отделение модели встроены эластичные петли для оборудования, внутренний карман и платформа (Media Kit) для хранения батареек, карт – памяти и т.п. 

Наименование: P-38
Код продукта: KT P-38

Kata P-38 - в інет-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Чохли для фото-відео техніки фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Чохол З вигодами? Щоб правильно вибрати Чохол, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Kata і перед вами відкриються всі необхідні для вас Чохли для фото-відео техніки Kata. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені світовими виробниками, наприклад Crumpler. З'явилися під час замовлення Kata P-38 Запитайте наших менеджерів. Замовлення можна отримати Кривому Розі найшвидше.