Slik PRO 700DX

Код товару: 12685
Фото: Slik PRO 700DX

У наявності

Ціна: 9 154 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Штатив професійний Slik Pro 700 DX, напевно, приверне увагу фотографів, які працюють з громіздкими телеоб'єктивами у поєднанні з 35-мм камерами або середньоформатними системами.

Штатив професійний Slik Pro 700 DX витримує вагу до 6 кг, зберігаючи мобільність. Вага штативу складає всього 3.5 кг, а висота у зібраному вигляді не перевищує 76 см! Завдяки використанню несучих конструкцій з легкого та міцного сплаву АМТ (алюміній-магній-титан) відрізняється чудовою міцністю та надійністю. Сплав AMT було розроблено компанією Slik спеціально для професійної серії штативів. Штативи, виготовлені з цього сплаву, мають малу вагу і мають видатні віброгасючі властивості.

Мультипозиційні фіксатори ніжок штатива дозволяють встановити штатив у трьох положеннях висоти, що дуже зручно для макрозйомки або фотографування з низької точки, при цьому зміна висоти можлива в діапазоні 40-190 см. Іншою перевагою штатива Slik Pro 700 DX є наявність двох рівнів, що дозволяє підібрати ідеальне положення камери під час зйомки панорами.

Штатив Slik Pro 700 DX має спеціальні неопренові накладки, які захистять руки фотографа від зіткнення з металевими деталями при зйомці взимку.

У комплект поставки входить головка Slik Pro 700 DX Head зі змінним круглим металевим майданчиком, який дає можливість швидко та просто закріпити камеру на штативі.

 

 

Slik PRO 700DX - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно придбати Штативи або інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в віртуальний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Штатив зі знижками? Щоб запросто підібрати Штатив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Slik і перед вами з'явиться все Штативи Slik. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фотототовари, які є у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Velbon. Якщо з'явилися при купівлі Slik PRO 700DX Питання можна уточнити у наших фахівців. Фототовари можна отримати в Запоріжжі своєчасно.

Физические характеристики
Вес3.53 кг
Максимальная высота1.900 мм
Минимальная высота620 мм
Сложеная высота760 мм
Диаметр ножек30.2 мм
Количество секций3