Canon Wireless controller LC-5

Код товару: 13310
Фото: Canon Wireless controller LC-5

У наявності

Ціна: 14 728 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Canon LC-5 – набір бездротового дистанційного керування на інфрачервоних променях із розширеним (близько 100 метрів) радіусом дії. Пристрій розроблений для професіоналів, досвідчених фотографів та сучасних любителів. Дозволяється використовувати з усіма фотокамерами Canon EOS, що мають роз'єм дистанційного керування N3.

Комплект Canon LC-5 складається з двох частин – приймача та передавача. Приймач встановлюється в гарячий черевик (є також пристрої для закріплення приймача так, щоб він не перешкоджав установки зовнішнього спалаху) і підключається до роз'єму дистанційного керування типу N3. Приймач живиться від чотирьох акумуляторів (NiMH або NiCD) або батарейок розміру AA. Передавач також живиться від чотирьох акумуляторів (NiMH або NiCD) або батарейок розміру AA.

Основні особливості:

  • радіус дії близько 100м
  • чотири режими керування (зйомка одного кадру, серійна зйомка, тестовий режим та 3,5 секундна затримка спуску затвора)
  • дворівневий перемикач дозволяє індивідуально керувати виміром і спуском затвора з функціями, подібними до кнопки спуску затвора і може бути переведений в однокроковий режим
  • три канали передачі дозволяють керувати трьома фотокамерами окремо або одночасно всіма (коли перемикач каналу встановлений у позицію «All»)

 

Canon Wireless controller LC-5 - в електронному маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Пульти д/к для фотоапаратів фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Пульт д/к для фотоапарата за доступною ціною. Щоб швидко підібрати Пульт д/к для фотоапарата, за допомогою зручної навігації. Введіть: Canon і Вам будуть показані всі Пульти д/к для фотоапаратів Canon. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Canon. Виникли при покупці Canon Wireless controller LC-5 Питання можна уточнити у наших фахівців. Посилання прийде в Ужгород у стислі строки.