LumiQuest LQ-107 Softbox

Код товару: 13357
Фото: LumiQuest LQ-107 Softbox

Нема в наявності

Ціна: 995 873 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

ProMax SoftBox рассеивает свет от вспышки, направленный на SoftBox. Свет смягчается и распределяется более ровно, так как он проходит через более плотный в центре матовый диффузор. Благодаря уникальному дизайну не блокируются дополнительные лучи датчиков выдержки и автофокуса у большинства вспышек.

ПРИМЕНЕНИЕ: Для достижения более мягкого освещения с более размытыми границами теней. Используется для индивидуальной вспышки или для мягкого освещения фона при применении нескольких вспышек.

ПОТЕРЯ СВЕТА: 1 1/4 диафрагмы

РАЗМЕРЫ: в сложенном виде 5 x 7 дюйма

LumiQuest LQ-107 Softbox - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Аксесуари для спалахів та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Аксесуар для спалаха на вигідних умовах. Щоб легко підібрати Аксесуар для спалаха, за допомогою навігації. Введіть: LumiQuest і Вам будуть запропоновані різні Аксесуари для спалахів LumiQuest. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість товарів можна не переживати. Вироби, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад JJC. Якщо з'явилися при підборі LumiQuest LQ-107 Softbox Запитайте нашого менеджера. Фототовари можна отримати в Мелітополі без затримок.