LumiQuest LQ-119 Softbox III

Код товару: 13363
Фото: LumiQuest LQ-119 Softbox III

У наявності

Ціна: 1 543 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

LumiQuest SoftBox III – це новинка із серії розсіювачів спалахів. Це найбільший софтбокс для компактних спалахів LumiQuest. SoftBox III розсіє світло спалаху, що зробить тіні м'якшими, а кольори природнішими.
Розсіювач для компактних спалахів, дія якого повністю повторює дію Soft Box II, але з більшою площею розсіювання. Софтбокс Soft Box III сумісний з усіма існуючими фотоспалахами.
Втрати світла: 2 діафрагми
Розміри: 20.3 см x 22.8 см.
 

LumiQuest LQ-119 Softbox III - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Аксесуари для спалахів або інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний магазин abcphoto. З асортименту виберіть Аксесуар для спалаха за вигідною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Аксесуар для спалаха, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: LumiQuest і Вам будуть показані всі Аксесуари для спалахів LumiQuest. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Falcon. Виникли при підборі LumiQuest LQ-119 Softbox III Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Посилання прийде в Дніпропетровське максимально швидко.