Cokin P 499 Universal Ring

Код товару: 13559
Фото: Cokin P 499 Universal Ring

У наявності

Ціна: 1 194 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Адаптерне кільце Cokin Adaptor Ring P 499 розроблено для встановлення тримача фільтрів Cokin на всі об'єктиви з діаметром до 99 мм., в яких немає можливості встановити адаптерне кільце стандартних діаметрів, або в яких немає різьблення для встановлення таких кілець і фільтрів.

Адаптерне кільце Cokin P 499  виготовлене з надійного металу. По периметру кільця є три гвинтові фіксатори, які загвинчуються пропорційно і затискають кільце навколо об'єктива із зовнішнім діаметром не більше 99 мм.

Cokin Adaptor P 499 дозволить вам встановити тримач фільтрів і самі фільтри Cokin на всі ваші об'єктиви різних виробників, зовнішній діаметр яких не перевищує 99 мм, і тим самим дозволить вам розширити ваш творчий потенціал при фото або відео зйомці.

Діаметр кільця Cokin для вашого об'єктива ви можете подивитися на внутрішній стороні кришки від вашого об'єктива, або в інструкції до нього.

Cokin P 499 Universal Ring - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Система фільтрів Cokin А також інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в віртуальний маркет АВС Фото. З каталогу виберіть Система фільтрів Cokin за доступною ціною. Щоб легше було підібрати Система фільтрів Cokin, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Cokin І Ви побачите перелік з Система фільтрів Cokin Cokin. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Cokin. З'явилися при виборі Cokin P 499 Universal Ring Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Слов'янське максимально швидко.

  • Діамтр: 99 мм.
  • Матеріал: метал.
  • Колір чорний.
  • Вага: 20 гр.
  • Зовнішній діаметр кільця: 105 мм.