Cokin P 025 Blue (82C)

Код товару: 13454
Фото: Cokin P 025 Blue (82C)

У наявності

Ціна: 659 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Система Cokin дозволяє використовувати ті самі фільтри з різними об'єктивами. Як діє ця система?

Є різьбовий адаптер, який повертається в об'єктив, далі на різьбовий адаптер кріпиться тримач фільтрів, який ставляться вже безпосередньо фільтри, від однієї до трьох залежно від типу держателя. Фільтри Cokin виготовлені з високоякісного оптичного матеріалу. У системі Cokin близько 170 різних ефектних фільтрів, які можна комбінувати, домагаючись бажаного ефекту та вирішуючи тим самим будь-які творчі завдання, створюючи різні ефекти без багатогодинної роботи у Photoshop .

Дуже часто фотографи використовують кілька об'єктивів, які мають різне різьблення під фільтри. При використанні в даному випадку фільтрів Cokin не потрібно купувати тримач і фільтри для кожного об'єктива, необхідні тільки різьбові адаптери Cokin різного діаметру.
 

«Серія P » - найпопулярніша та універсальна серія, яку можна використовувати з будь-якими дзеркальними цифровими та аналоговими камерами 35мм , оскільки 35мм оптика має, як привило, діаметр різьблення від 49 до 82мм . Система P має, як і система A , свій тримач, різьбові адаптери та інші аксесуари.
 

Cokin P 025 Blue (82C) - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Система фільтрів Cokin або інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Система фільтрів Cokin за прийнятною ціною? Щоб легко було підібрати Система фільтрів Cokin, за допомогою навігації. Введіть: Cokin і Ви побачите доступні для замовлення Система фільтрів Cokin Cokin. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Cokin. З'явилися під час підбору Cokin P 025 Blue (82C) Запитайте наших професіоналів. Замовлену продукцію можна отримати в Дніпродзержинське у мінімальні терміни.