Cokin P 345 Double Mask 2

Код товару: 13530
Фото: Cokin P 345 Double Mask 2

У наявності

Ціна: 759 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

P 345 Double Mask 2  - ефектний світлофільтр Cokin. На той самий кадр накладається два зображення (подвійна експозиція). Центр фільтра більше , ніж у P342.

Фільтри  Cokin мають квадратну форму. Встановлюються у спеціальний тримач на будь-який об'єктив з різьбленням від 49мм до 82мм через різьбове адаптерне кільце. Дані кольорові фільтри  Cokin  можуть використовуватись спільно з іншими фільтрами  Cokin серії P.  При цьому обидва фільтри можна обертати на 180 градусів, а при використанні додаткового власника  Cokin Р308  ще й обертати один одного. Це дозволяє досягати додаткових ефектів.

Cokin P 345 Double Mask 2 - на надійному сайті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно купити Система фільтрів Cokin та інші елементи фототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Система фільтрів Cokin вигідно? Щоб запросто підібрати Система фільтрів Cokin, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Cokin і Ви побачите, які доступні для замовлення Система фільтрів Cokin Cokin. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Cokin. З'явилися при виборі Cokin P 345 Double Mask 2 Питання можна уточнити у наших менеджерів. Фототехніку отримаєте Чернігові найшвидше.

Серія: Кокін П
Тип: Ефектний