Cokin P 160 Linear Polarizer

Код товару: 13509
Фото: Cokin P 160 Linear Polarizer

У наявності

Ціна: 1 437 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Cokin Linear Polarizer - Р160 - лінійний поляризаційний фільтр. Це фільтр використовує ефект подляризации, у якому відбитий від поверхні діелектрика промінь світла змінює свою фазу. В результаті за допомогою поляризаційного фільтра світло можна розділити на падаюче і відбите. При зйомці на вулиці таким фільтром можна відокремити прямі промені сонця від світла, що відбивається від неба. В результаті збільшується насиченість кольору блакитного неба, видаляє небажані відбиття від неметалічних поверхонь, таких як скло, вода тощо.

Світлофільтр Cokin Linear Polarizer - Р160 застосовують у кольоровій фотографії для зйомки пейзажів (для посилення кольору блакитного неба вранці та ввечері), для підкреслення або видалення відблисків від води та скла, для підкреслення або видалення зображення на поверхні води та скла. Поляризаційний фільтр зменшує кількість світла на 1,5-2,5 ступені.

Поляризаційні Фільтри Cokin зроблені зі скла та мають круглу форму, для зручності регулювання поляризаційного ефекту. Встановлюються у спеціальний утримувач на найближче до об'єктиву місце. Підходять на будь-який об'єктив з різьбленням від 49мм до 82мм і встановлюються на тримач через різьбове адаптерне кільце. Дані кольорові фільтри Cokin можуть використовуватись спільно з іншими фільтрами Cokin серії P. При цьому обидва фільтри можна обертати на 180 градусів, а при використанні додаткового власника Cokin Р308 ще й обертати один одного.

Це дозволяє досягати додаткових ефектів. Крім того, застосування Лінійного поляризатора (Р160) спільно з іншим поляризаційним фільтром дозволяє отримати нейтрально-сірий фільтр змінної густини. А застосування разом із фільтрами Cokin Vario Color (P170 - P174) дозволяє отримувати фільтри різного кольору.

Світлофільтр для власників серії P.